FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME

Borcea despre stenograme: "Şampania i-am vîndut-o lui Avram, nu era mită! Mă şi băteam cu el dacă nu-mi dădea Mitică Xanax"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 19:02

Cristi Borcea, preşedintele celor de la Dinamo, a vorbit despre stenogramele în care apare discutînd alături de fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram.

"Eu nu am cerut decît să am arbitraje corecte. Noi am avut clinciuri, era să mă şi bat cu Vasile Avram, noroc că mi-a dat Mitică Xanax. L-am rugat public să fiu arbitrat corect înainte să plec în America, să îmi dea arbitrii de top şi cînd am venit după o lună jumate eram pe locul 6.

Se înţelege din stenograme că vreau arbitraje corecte. El m-a invitat la nunta fiului său, eu la a mea şi aveam nişte şampanie Moet Chandon, dar pe care n-am folosit-o şi i-am vîndut-o lui. A zis că nu le ia dacă nu îi trimit bileţel cu cît costă. I-a plătit banii şoferului. În momentul în care mă voi întoarce în România voi lămuri toate aceste probleme", a spus Cristi Borcea la Fanatik Show, la DigiSport.

...despre renunţarea la acţiuni: "Eu vorbesc în fiecare zi cu Nicolae Badea, Dragoş Săvulescu şi Liviu Ciobotariu. Noi ţinem tot timpul legătura, ne punem de acord şi ne susţinem. Eu le-aş da doar la doi oameni acţiunile mele de la Dinamo, lui Ion Ţiriac şi lui Dinu Patriciu. GRATIS"

...despre meciul cu CFR Cluj: "Eu n-am dat nimic la nici un arbitru, am vrut disperat să fiu arbitrat corect. A zis «da, da, da» şi ai văzut ce mi s-a întîmplat la Vaslui, i-a zis «da, da, da» lui Porumboiu şi ai văzut ce a păţit cu CFR. Să-mi arate 3 meciuri în care am fost noi avantajaţi şi eu le arăt 30 în care ei au fost avantajaţi de arbitraje"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
zadkiel
zadkiel  •  04 Noiembrie 2011, 11:28
Postat de alpin pe 04 Noiembrie 2011, 10:18

Eu il,cred pe Borcea. El a vandut sampania iar Avram a platit-o!!! A platit-o cu ce a avut!!! Deci, este o afacere "cinstita"!!! Borcea, stai linistit la Miami! DNA nu are bani sa te aduca legat de acolo. E criza...

Numai nenorocitul tau de Bozgor Kelios si mafiot, care arunca sacii de banii in campanii electorale este cinstit. Esti distrus rau la cap, ma intreb daca copiii tai vorbesc romaneste sau ai lasat-o pe sotia ta unguroaica sa-i invete doar maghiara. De ce nu emigrezi in Ungaria, cred ca ai fi mai fericit acolo sau sa te muti in Tinutul Secuiesc si sa intri numai pe situri in limba maghiara?

alpin
alpin  •  04 Noiembrie 2011, 10:18

Eu il,cred pe Borcea. El a vandut sampania iar Avram a platit-o!!! A platit-o cu ce a avut!!! Deci, este o afacere "cinstita"!!! Borcea, stai linistit la Miami! DNA nu are bani sa te aduca legat de acolo. E criza...

zadkiel
zadkiel  •  04 Noiembrie 2011, 09:59
Postat de matza90 pe 03 Noiembrie 2011, 22:52

Sigur ca BUTELIE nu e tampit sa recunoasca ceea ce este evident ...

Ce este evident? Citeste cu atentie si casca ochii la diversiunea asta ordinara si gandeste cu mintea ta: ce a castigat Dinamo? De ce nu ne-a furat pe noi in finala Cupei daca Borcea era la butoane. Totul este o diversiune a Bozgorului Kelios pt ca Dinamo este pe primul loc si echpa avorton udemeristo-portocaliu a dat mita la pachet pt acest campionat.. Cine a castigat trofee dupa debarcarea lui Craciunescu de la conducerea CCA, in perioada celor arestati? Nu uita ca doar Urziceniul a castigat cand au adus arbitrii straini: a spus-o clar SuperDan.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează