FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

BORCEA I-A ARANJAT PE "CÎINI" ÎN CAMERE » Le-a spart gaşca

Adrian Cristea, Cristea, Dinamo
Adrian Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

"Domn' diriginte Borcea" a stabilit colegii de cameră ai jucătorilor astfel încît să-i despartă pe cei cu probleme extrasportive

În plină criză, dinamoviştii au fost răsfăţaţi de Cristi Borcea. Au fost cazaţi la Hotelul Aurelius din Poiana Braşov, deţinut de fostul fotbalist Aurel Munteanu. Un stabiliment de cinci stele, unde o cameră dublă costă în jur de 120 de euro.

Jucătorii au fost extrem de încîntaţi: "Camerele sînt imense, 12 pe 12 metri, putem juca un tenis de picior în ele. Sînt cam cît e vestiarul de la Dinamo!". "Iar pe terasă îţi poţi da întîlnire cu toată poiana", au completat fotbaliştii.

Interesant e că, pentru a-i axa pe elevii lui Ţălnar doar pe pregătire, Cristi Borcea a stabilit cîteva grupuri în camere, pentru a evita eventualele abateri extrasportive. Spre exemplu, Adrian Cristea a fost dat în grija lui Andrei Mărgăritescu, cunoscut ca un fotbalist model, Daminuţă a trecut pe mîna lui Andrei Cristea, iar Pulhac stă cu Florin Bratu.

CUPLURILE DINAMOVISTE ÎN CAMERELE DE HOTEL:
Mărgăritescu - Ad. Cristea
Dolha - L. Goian
Matache - Cl. Niculescu
Cr. Munteanu - Crăciun
Diabate - N'Doye
Zicu - Păun
M. Niculae - Moţi
Pulhac - Fl. Bratu
Torje - Alexe
Daminuţă - A. Cristea
Molinero - L. Ganea
Boştină - L. Rus
Scarlatache - D. Grigore
Oltean - Ţoc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  17 Ianuarie 2010, 11:31

bai tavix...o vorba pt voi astia aprinsi asa " asa patron, asa suporterii ! sunteti lafel de praf ca el! bafta la matineu

 •  17 Ianuarie 2010, 10:21

de ce nu ne spuneti cum a aranjat si invitatii, cum si-au impartit nevestele acesti infractori care participa la ziua lui porcea.

 •  17 Ianuarie 2010, 09:38

stiri penibile....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează