FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Borcea i-a enervat pe judecători » Aflat în detenție, fostul dinamovist nu s-a prezentat la Curtea de Apel: ”Sper să nu fie nevoie să îl aducem cu poliția!”

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 00:00

Aflat în detenţie, dinamovistul nu s-a prezentat nici ieri la Curtea de Apel, în procesul dezafilierii Universităţii, motivând iar că are probleme medicale.

Pentru al 4-lea termen consecutiv, Cristi Borcea n-a apărut la audieri, în faţa Curţii de Apel. Tot din motive medicale, ca de obicei. Apropiaţi ai fostului şef dinamovist susţin că acesta ar fi imobilizat la pat, într-o rezervă a Spitalului Floreasca, în urma unei operaţii la picior. Alţii spun că ar trage de timp, preferând să stea în spital decât în penitenciar.

În aceeaşi situaţie e şi Adrian Stângaciu, juristul FRF. A trimis instanţei un document prin care anunţa că se află la Lausanne. Acolo unde reprezintă forul de la Casa Fotbalului în litigiul cu Gaz Metan. Clubul din Mediaş a ajuns la TAS pentru a-şi recupera cele 3 puncte pierdute pentru că are datorii neplătite la bulgarii de la Cernomoreţ Burgas.

"Sper să nu fie nevoie să-l aducem cu poliţia!"

Judecătorii au fost iritaţi de cele două absenţe, care ţin pe loc audierile: "Sper că nu e nevoie să-l aducem pe domnul Stângaciu cu poliţia, cu mandat! Dacă nu se prezintă nici la următorul termen, va fi amendat". Au avut aceeaşi atitudine şi în legătură cu Borcea: "O să ne adresăm şi penitenciarului, să vedem dacă domnul Borcea poate fi audiat de Curte înainte de eliberarea condiţionată!".

Dosarele rămân separate

Ieri, Curtea de Apel urma să decidă dacă cele două speţe, Universitatea Craiova împotriva lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF şi LPF, dar şi cel dintre Universitatea Craiova şi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv, ambele legate de dezafilierea clubului din Bănie, vor fi comasate sau nu.

După pledoariile părţilor, instanţa a decis ca dosarele se se judece în continuare separat. Curtea a motivat decizia prin posibila prelungire a actului juridic. Acelaşi argument expus şi de Adrian Mititelu.

"Trag de timp, poate se modifică iar Codul Penal"

"Din fericire, instanţa a respins comasarea. Ar fi durat mai mult procesul, mai pierdeam un an, şi ei asta vor. Stângaciu a fugit, ca de obicei, Borcea stă prin infirmerie. Trag de timp. Speră. De-aia erau aşa supăraţi în sală, că au avut şansa să scape. Şi eu sunt înspăimântat, în fiecare zi, seara, să nu mai facă PSD una nefăcută, să modifice iar Codul Pena! După 6 ani de procese, m-am trezit că domnul Dragnea l-a modificat.

Dacă intra în vigoare, cine ştie?, poate îi asimila şi pe ei cu funcţionarii, care aveau voie să emită acte normative, cine ştie cum, şi scăpau! Am avut cumpănă mare. Le mulţumesc celor 600.000 de oameni care au ieşit în stradă. Prin mitingurile alea au salvat Universitatea Craiova. Am ieşit şi eu, dar aşa am simţit. Nici nu ştiam ce grav era cu ordonanţa aceea. Mi-a trecut glonţul pe la ureche", a spus la final Mititelu.

"Nici nu concep ca sezonul viitor să nu fim în competiţie. După 6 ani, nu mai rezist. De-aia nici nu vreau să termine stadionul prea repede, să nu joace ei primii pe el, ci noi, în septembrie"
Adrian Mititelu

"Pentru mine, CSU este o echipă abuzivă şi mizerabilă, care mi-a mâncat cei mai frumoşi ani din viaţă. De-aia nu ţin cu ei. Nici când au cu Steaua, nici dacă ar întâlni echipa urmaşilor lui Stalin!"
Adrian Mititelu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close