FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 3-2

Borcea îl laudă pe Bonetti: "A adus determinare şi unitatea grupului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 00:08

Acţionarul noului lider al Ligii 1, Cristi Borcea, spune după victoria cu Ceahlăul (3-2) că Vasluiul e cel mai periculos adversar în lupta la titlu.

"Important e că am revenit pe primul loc şi sper să rămînem acolo. Am spus în iarnă că cel mai bun transfer al nostru e revenirea lui Alexe, mă bucur pentru el. Preferam să nu ia cartonaş Niculae şi Moţi, ca să nu fie suspendaţi etapa viitoare, la Braşov. Bonetti a adus determinare şi unitatea grupului. Cea mai periculoasă contracandidată este Vaslui, rămîn la părerea asta", a declarat Borcea la Premium Liga de pe GSP TV.

"Nu ştiu dacă vom mai putea contra pe Cătălin Munteanu în acest sezon, e o pierdere foarte mare pentru noi", a mai spus conducătorul dinamovist.

Click aici pentru galeria FOTO de la Dinamo - Ceahlăul 3-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
biancorossi
biancorossi  •  23 Aprilie 2012, 04:48
Postat de ionut.07 pe 23 Aprilie 2012, 00:42

Ii multumim italianului, insa sa nu ne imbatam cu apa rece. Distanta intre primele 5 locuri nu este foarte mare si orice se poate intampla. Sa ne pastram calmul si sa jucam pe aceeasi linie in continuare. Asta a lipsit lui Dinamo, continuitatea.

distanta nu exista de fapt, decat la golaveraj. iar pentru asta trebuie sa-i multumim nulitatii de ciobotarix, care statea ca retardoidul si zambea misterios si la 1-3 si la 0-2 si la orice scor nefavorabil, fara nici un fel de reactie normala la orice prost de antrenor din lumea asta.

biancorossi
biancorossi  •  23 Aprilie 2012, 04:47
Postat de ramona_petri pe 23 Aprilie 2012, 00:14

Istoric vorbind, romanii intotdeauna au avut nevoie de un zbici strain sa faca treaba. Parerea mea. Am salutat venirea lui Bonetti la Dinamo si nu'mi pare deloc rau.

aici fac precum cei de la euronews: No comment.

ionut.07
ionut.07  •  23 Aprilie 2012, 00:44
Postat de ramona_petri pe 23 Aprilie 2012, 00:14

Istoric vorbind, romanii intotdeauna au avut nevoie de un zbici strain sa faca treaba. Parerea mea. Am salutat venirea lui Bonetti la Dinamo si nu'mi pare deloc rau.

Buna remarca. Este un obicei, mostenit, de care n-am putut, nu putem, si nu cred ca vom putea vreodata sa ne debarasam. Poporul nostru a avut mereu acea comoditate, care nu ne-a permis sa ne ridicam singuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează