FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea: "Il vrem pe Mitea!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2007 00:00

sefii dinamovisti au confirmat interesul pentru rascumpararea mijlocasului

Cristi Borcea a confirmat ieri: Nicolae Mitea este in atentia "ciinilor"! "Sintem interesati de Mitea, dar si de alti fotbalisti tineri, de perspectiva, care au mai evoluat in stefan cel Mare. N-am demarat negocieri directe cu Ajax, dar cind impresarii mijlocasului ne vor anunta ca olandezii sint dispusi sa-i dea drumul, atunci vom interveni. Iar daca Mitea vrea sa se intoarca, ne intelegem usor si repede", a spus presedintele executiv al bucurestenilor.

Mijlocasul stinga de 22 de ani, platit cu 600.000 de euro pe sezon la Amsterdam, este in Romania si a declarat ieri: "Sint dinamovist si ramin dinamovist! Intotdeauna va fi asa, am crescut in stefan cel Mare si tot aici imi voi incheia cariera. Nu se pune problema sa aleg acum intre Dinamo si Steaua. Cred ca va dati seama ce as alege, dar, repet, nu este cazul. Eu vreau sa ramin sa joc in strainatate. La Ajax, daca se poate. stiu ca domnul Cristi Borcea a fost interesat si-n vara de mine, sint onorat, dar cred ca mai pot juca intr-un campionat strain. Oricum, ramine sa vedem ce va fi in continuare, trebuie sa vorbesc si cu cei de la Ajax, cu care mai am contract pina in 2009".

Mitea este dorit de mai multe echipe din Olanda si Franta


Lazio pentru Lobby
Editia electronica a Gazzettei dello Sport a scris ieri de interesul pe care Lazio il arata fata de Bogdan Lobont (30 de ani). "Principala tinta a romanilor e goal-keeperul lui Livorno, Amelia, dar pe lista mai sint Lobont, de la Dinamo, fost la Fiorentina, si Calderoni, de la Treviso", au spus peninsularii. Oficialii din stefan cel Mare au reiterat ieri refuzul de a-l elibera acum pe Lobby, internationalul sustinind si el ca nu va pleca de la Dinamo. (Ioana Mihalcea)

Danilescu si exilul
Cu prilejul implinirii, ieri, a 18 ani de la Revolutia romana, directorul sportiv al dinamovistilor, Tica Danilescu, a explicat cum a trait acele zile: "Dupa «fuga» lui Belodedici de la Steaua, Ilie Ceausescu m-a exilat la Scornicesti, cu domiciliu fortat, si trebuia sa asigur ordinea acolo. La Revolutie s-a incercat provocarea unui incendiu in oras, dar am fost ajutat la mentinerea ordinii publice de catre Gica Mihali, care juca atunci la Scornicesti si a stat de garda permanent". (Cristian Otopeanu)

Vine un macedonean
Fundasul dreapta macedonean Miroslav Vajs (28 de ani) va sosi in luna ianuarie in stefan cel Mare pentru a fi testat de catre dinamovisti. Aparatorul evolueaza in prezent la Rabotnicki Skopje si este international al tarii sale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează