FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea înapoi la Dinamo? Kiriță a recunoscut ce a vorbit cu fostul acționar! Atac la actuala conducere: "Am fost îndepărtați"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 14:31

Giani Kiriță nu crede că este posibilă în vreun fel revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo în acest moment, dar vede posibilă implicarea lui Patrick Borcea la club. 

"Toţi dinamoviştii își doresc ca Borcea să revină la Dinamo, dar cred că acest lucru este aproape imposibil. Cel puţin pentru perioada următoare nici nu se pune problema. Eu am vorbit cu Cristi.

Sufletul său ar vrea să ajute imediat Dinamo, dar fizic, momentan cel puțin, nu poate să o facă. Cristi are nevoie de o pauză. Trebuie să se refacă din toate punctele de vedere. O să plece la tratament şi în străinătate.

Dinamo a avut cele mai bune rezultate atunci când Cristi Borcea s-a aflat în fruntea acestui club. Cristi ştia să strângă în jurul său oamenii care iubeau şi lucrau din dragoste pentru Dinamo. Dar acum uşor, uşor unii dintre noi am fost îndepărtaţi. Nu are rost să vă dau eu nume că ştiţi şi voi despre cine este vorba.

Poate că ar fi o soluţie să fie implicat şi fiul lui Cristi Borcea în fruntea clubului Dinamo. Ştiu că Patrick iubeşte foarte mult această echipă, dar Cristi, vă repet, nu cred că o să vină în perioada următoare la Dinamo.

Este dureros, dar cam aşa stau lucrurile. Eu așa știu. Acest om a făcut multe pentru Dinamo şi sunt convins că suferă când vede că echipa lui de suflet a ajuns să se lupte prin play-out. Cu Borcea la echipă, Dinamo nu ajungea niciodată în această situaţie", a zis Giani Kiriță pentru Fanaik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
demolarii
demolarii  •  29 Iulie 2018, 19:08

Senzația e că Acest Kirita ii canta o manea lui Borcea. Pentru Giani zis minunea turcilor, îi atrag atenția că sunt mulți dinamoviști ,în general cei care au plătit bilet la meci, și nu erau invitați la petrecerile lui Borcea and Co, doar erau vreo 15-20 de mii la meciurile echipei Dinamo din anii 1980 când Dinamo chiar avea performanta sportiva....nu marketingul ieftin al anilor 2000, necesar pentru spoirea jucătorilor pentru a-și umple conturile in scopul de a avea ei grija de amante, legalizate sau nu, și de copiii din flori sau nu. Dragomir a spus-o clar. Dar asta a învățat Kirita la turci, manele și a se lauda cu rezultatele modeste avute acum peste 10 ani....de să nu-l uite lumea....

416035585491188
Dimache Gelu  •  29 Iulie 2018, 16:53

SPER SA NU I MAI VAD SUNCILE LUI BORCICA LA DINAMO..VECI..DUPA CE L A PUS PE CHITUCI..? CA SA CE? VA E DOR DE VERI SI ALTE..COMISIOANE..?

spinoza
spinoza  •  29 Iulie 2018, 16:43

Astia doi, tusea si junghiul, mai lipseau de la Dinamo si lista este completa! Borcea a furat de a rupt apoi a taiat-o, la fel si Turcu. Oare in Romania oameni cinstiti care sa faca din fotbal un business sanatos nu se mai nasc? Toti penalii si-au tras echipe de fotbal si cauta sa se imbogateasca in cativa ani!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează