FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Borcea l-a dorit pe N'Doye căpitan cu CFR Cluj

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Cristi Borcea a insistat ca N'Doye să poarte aseară banderola de căpitan, pentru a-l apropia mai mult de coechipieri

În lipsa lui Marius Niculae, accidentat, banderola de căpitan i-a fost oferită lui Ousmane N'Doye. Surprinzător, mijlocaşul de 31 de ani a fost desemnat liderul din teren al "cîinilor", deşi în mod normal acest statut ar fi trebuit să fie atribuit lui Dolha sau lui Moţi, conform votului din vestiar dinaintea returului. Decizia i-a aparţinut lui Cristi Borcea, care a dorit să sudeze relaţiile dintre senegalez şi colegii săi.

Africanul a fost astfel responsabilizat în faţa colegilor după escapadele sale din ultimele două săptămîni. Şefii l-au amendat cu 2.000 de euro, dar i-au pedepsit şi pe colegii lui cu intrarea în cantonament după fiecare meci. Acest lucru a adus o ruptură în vestiar între Ousmane şi restul colegilor. "N'Doye, ne întîlnim în Bamboo, nebunule!", l-au tachinat spectatorii clujeni pe african.

Borcea a mărit potul
Pentru a-i motiva şi mai mult, Cristi Borcea a fost înaintea partidei la hotelul dinamoviştilor pentru a-i anunţa bonusul financiar în cazul în care vor reuşi două victorii cu CFR şi Steaua. "Aveţi 150.000 de euro de echipă dacă luaţi şase puncte din astea două derby-uri!" a fost anunţul preşedintelui executiv al "cîinilor". (Eduard Apostol)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  14 Martie 2010, 08:33

TANTARU A GINDIT BINE MECIUL !!!! SCARLATACHE,KONE,DR GRIGORE,MOTI SI BOSTINA AU JUCAT DE 10 !!! CEL MAI MULT M-A IMPRESIONAT KONE PE CARE SINCER NU-L CREDEAM CAPABIL DE ASEMENEA EVOLUTIE !!! SPUNEAM ODATA CA ALEXE SEAMANA CU MOICEANU LUI HALA , ADICA FOTBALIST DE 20-30 MIN !!!TREBUIA JUCAT CU PRINTUL IN LOCUL LUI ALEXE!! N'DOYE A FOST CAM DEPASIT DE IMPORTANTZA MECIULUI !! SCARLATACHE NU L-A LASAT SA MISTE PE CULIO !!! A FOST CEL MAI BUN MARCAJ LA CULIO DIN CITE AM VAZUT !! BRAVO SCARLA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează