FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea: "Nu mai acceptam nimic, Pandurii o sa fie retrogradaţi şi dezafiliaţi"

Cristi Borcea vrea să-şi întărească echipa cu cîţiva jucători de la Pandurii, după ce gorjenii vor fi retrogradaţi
Cristi Borcea vrea să-şi întărească echipa cu cîţiva jucători de la Pandurii, după ce gorjenii vor fi retrogradaţi

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 21:12

Cristi Borcea, acţionarul clubului Dinamo, i-a răspuns preşedintelui Pandurilor Tg Jiu, Marin Condescu, după ce conducătorul gorjean  a spus că Dinamo "a furat" cei 600.000 de euro plătiţi deja în cazul lui Ilie Iordache. Oficialul echipei din Ştefan cel Mare a fost extrem de vehement, spunînd că echipa din Tg Jiu ar fi trebuit să fie dezafiliată atunci cînd a apelat la instanţele civile.

"Domnul Condescu trebuia să fie dezafiliat cînd a apelat la instanţele civile. În ultima convenţie încheiată între cele două echipe, domnul Condescu ne-a plătit 100.000 de euro prin ordin de plată. Trebuia să mai plătească cîte 100.000 de euro pe lună, dar nu am văzut niciun ban. În convenţie scrie că CS Pandurii declară că se obligă să renunţe la orice cale de atac împotriva hotărîrii, dar văd că au uitat asta", a spus Cristi Borcea la GSPTV.

Oficialul din Ştefan cel Mare a spus că Ilie Iordache nu a fost declarat liber de contract de Comitetul Executiv al FRF, ci de CAF, astfel că hîrtia pe care încearcă s-o folsească gorjenii nu este valabilă.

"Neplatind taxa de judecată, CAF ne-a dat cîştig de cauza. Unde a vrut, acolo ne-am dus să ne judecăm! Nu poate să treaca peste un document semnat. Comitetul Executiv a pus în practica o decizie a CAF-ului. Nu Comitetul l-a dat liber pe Iordache, ci CAF-ul. Nu mai acceptam nimic, o sa fie retrogradaţi şi dezafiliaţi. Noi am venit cu toate variantele posibile înaintea meciului din Galaţi, dar el a vrut să plătească în vara şi noi nu acceptăm aşa ceva", a mai spus Borcea .

"I s-a înfundat, dacă nu plăteşte nici săptămîna viitoare, toţi jucătorii rămîn liberi de contract şi atunci trebuie să dea socoteală ce a făcut cu banii sindicatului şi ai echipei. A furat de la toţi minerii. Eu săptămîna viitoare o să iau 2-3 jucători de acolo", a mai declarat oficialul din Ştefan cel Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
panda70
panda70  •  01 Martie 2011, 16:05

PANA LA URMA CARE O FI ADEVARUL? PT CA SE VEHICULEAZA MAI MULTE VARIANTE. NU CRED CA-L VOM AFLA. BORCEA NU ESTE UN SFANT DAR CONDESCU CRED CA-L DEPASESTE, TREBUIA DE MULT SA FIE IN B. DE ASTA LIGA 1 NU ARE VALOARE. CIRC ,SCANDALURI SI ECHIPE CARE NU AU CE CAUTA IN LIGA1 . VALOARE =0

the1der
the1der  •  01 Martie 2011, 14:44

treburile astea trebuiau rezolvate inainte de retur nu acuma in plin sezon ...daca nu se poate cu valize atunci se face cu masa verde ...vreti meci adevarat ? uitativa la chelsea-man utd si mai povestim slugilor!!!! frf ar trebui sa dispara impreuna cu lpf -ul minunat care au ajuns la o performanta de locul 46 in lume!!! rusine si iar rusine!! avem un campionat puternic poate pe play station :))) s afim seriosi!!

rorika
rorika  •  01 Martie 2011, 11:28

NU are bani ,la revedere!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează