FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea nu vrea să mai audă de Dinamo: "Să știți că e minciună"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 21:29

Cristi Borcea a exclus vehement orice revenire în fotbal, indiferent de clubul despre care se vorbește. 

"Când se va mai pomeni de numele Borcea în fotbal, să știți că e minciună. Indiferent de echipă, indiferent de proiect, indiferent de orice", a zis Cristi Borcea pentru Știrile Pro TV. 

Gigi Becali avea altă părere 

În urmă cu trei luni, Gigi Becali dezvăluia că finul său va reveni la conducerea clubului după ce va avea banii și susținerea necesară să se bată la titlu cu FCSB:

”El poate veni la Dinamo dacă mai găsește doi oameni care să investească. Să fie trei acționari și să bage fiecare câte trei milioane de euro. Dar pe cine găsești? Îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să cumperi echipa, bani de transferuri și bani de salarii”.

Citește și:  Se întoarce Borcea? Tun financiar dat înainte de nuntă + condițiile pentru revenirea la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  11 Octombrie 2018, 14:37

"Când se va mai pomeni de numele Borcea în fotbal, să știți că e minciună. " Păi uite o știre care n-ar fi minciună, totuși: "În drum spre Ovidiu, pentru meciul cu Viitorul Constanța, autocarul lui Dinamo a trecut podul peste brațul Borcea".

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  11 Octombrie 2018, 08:50

ce sa mai faca la dinamo,sa-i bage iar in insolventa ?

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  11 Octombrie 2018, 00:57

Cristi!!!( Sângele Apa nu se face) Macar urneșteii un pic !!! Știu cât suferă și cred că nici nu poate să o vadă așa pe Dinamo !!!!! Nu cred că i sa spălat creierul !!! Cristi e un luptător dar trebuie sa aibă grijă cu cine pleacă la drum că au fost uni care au trădat mana care ia Hrănit!!?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează