FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea: "Steaua a avut toată viaţa noroc. Sper să nu fie la fel şi mîine"

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Preşedintele executiv dinamovist Cristi Borcea a afirmat că meciul cu Steaua, programat mîine seară, este cel mai important şi a precizat că formaţia roş-albastră "a avut toată viaţa noroc".

"Steaua a avut toata viata noroc, sper sa nu mai aiba si maine. Să nu uităm cum a obţinut Steaua victorii în campionatul acesta, adică în prelungiri Sunt sigur ca maine va simti o durere in ultimele minute",
a zis Borcea la conferinta de presa sustinuta azi.

Si a adaugat: "Acesta este meciul pe care Dinamo il asteapta tot anul, pacat ca se joaca de doar de doua ori pe sezon. Jucatorii traiesc doar pentru acest derby. Am castigat in tur si simt ca la fel va fi si maine. Baietii vor face un sacrificiu total si vor juca in primul rand pentru suporteri, carora le-ar face cea mai mare bucurie daca ar invinge".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
 •  16 Martie 2010, 21:27
Postat de pe 16 Martie 2010, 20:16

traiti acest derby, deoarece va fi printre ultimele. dinamo se va desfiinta odata cu retrogradarea in divizia B. Cat de mult sa traiasca jucatorii lui dinamo meciul cand acum cateva luni cantau maneaua cu steaua!?

si eu cred la fel,ca dinamo se va desfinta cit de curind,a facut mult rau fotbalului romanesc, ne-a facut de ris peste tot pe unde sa dus,doar blaturi tot timpul de aceea nu a avut performantele stelei.am auzit multe voci prin romania ca vor sa desfinteze dinamo si cred ca se va intimpla pina la urma.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  16 Martie 2010, 20:43

Borcica aveti nevoie de mult noroc multi ani de aici inainte,chiar daca castigati din intamplare cate un meci cu STEAUA,in Europa unde intr-adevar conteaza, sunteti potai maidaneze....Forza STEAUA!!!

 •  16 Martie 2010, 20:31

BORCEA CIOCU-MIC NU FI STUPID CA RAD SI CURCILE DE TINE .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează