FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Borcea vrea să îl ia definitiv pe Laurenţiu Rus de la Liberty Salonta » Dinamovist 100%

Laurenţiu Rus a mai evoluat în carieră la Sopron (Ungaria), Liberty Salonta şi Tîrgu-Mureş
Laurenţiu Rus a mai evoluat în carieră la Sopron (Ungaria), Liberty Salonta şi Tîrgu-Mureş

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 20:14

Borcea vrea să recupereze de la Marius Vizer, patronul lui Liberty Salonta, cele 50% din drepturile federative deţinute de clubul orădean pentru Laurenţiu Rus


Dinamo l-a vîndut pe Gabriel Torje la Udinese, a încasat 4 milioane de euro, dar nu a investit nici un cent pentru a aduce un înlocuitor. Laurenţiu Rus a fost reprofilat pe postul de mijlocaş dreapta şi se descurcă excelent, lucru care i-a determinat pe roş-albi să se gîndească la o investiţie în privinţa fotbalistului de 26 de ani.

Roş-albii deţin în prezent doar 50% din drepturile federative ale lui Rus, restul fiind în posesia lui Liberty Salonta, club unde patron este omul de afaceri Marius Vizer. Bun prieten cu acesta, Cristi Borcea doreşte să poarte o discuţie cu Vizer pentru achiziţionarea restului procentelor, imediat ce va reveni de la Miami. "Cîinii" îşi doresc acest lucru şi pentru că evoluţiile lui Rus din ultima perioadă au atras atenţia mai multor scouteri din Bulgaria, Turcia şi Grecia. Fotbalistul de 26 de ani ar putea pleca vara viitoare contra unei sume consistente dacă va avea în continuare prestaţii ca în acest debut de sezon.

În iarnă, Rus are promisă şi o renegociere a contractului. Devenind titular incontestabil în echipa lui Liviu Ciobotariu, Laurenţiu va primi o mărire de salariu şi bonusuri în funcţie de performanţe, în prezent cîştigînd aproximativ 50.000 de euro pe sezon.

5 pase decisive a reuşit Rus în cele 12 partide disputate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

30 de partide a bifat Laurenţiu Rus în Liga 1 pînă la 26 de ani

Exersează centrările
De cînd a fost avansat ca mijlocaş dreapta, munca lui Laurenţiu Rus de la antrenamente s-a dublat. Fotbalistul de 26 de ani exersează duelurile unu contra unu şi, în special, centrările. Pînă acum, acest lucru s-a văzut prin evoluţiile sale, el reuşind să ofere pase decisive în ultimele trei etape, cu Petrolul (5-1), Chiajna (2-0) şi Ceahlăul (5-0)!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
maccarone2006
maccarone2006  •  23 Octombrie 2011, 12:37
Postat de nick.name pe 23 Octombrie 2011, 07:34

Eu nu sunt Stelist dar daca este sa facem o comparatie...STEAUA este peste dinamo la tot ce vrei tu... dinamo este pe locul 1, am zis dinamo??? Scuze...ARBITRI sunt pe locul 1 STEAUA se face de ras in grupele EUROPA LEAGUE... si RAPID si VASLUI, toate se fac de ras... Dar ele joaca acolo, dinamo unde este? In EUROPA LEAGUE nu aveti arbitrajele nesimtite din campionat... Si acolo echipele nu trantesc meciurile cum fac anumite "capre" din campionatul nostru ( Gaz Motan, Petrolul, Ceahlaul)

Parerea ta nu conteaza,atat timp cat Dinamo e pe 1 si Steaua e pe 8,steaua se face de ras is El..... Gandeste si tu logic!

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  23 Octombrie 2011, 10:47

mai nou...cand castigi cu 5-0 e blat :))))) deci dinamo da 15 goluri in 3 meciuri in deplasare,primeste unul singur...si e blat :))))))) cat va duce capul??? "nick.name" RUPTULE se scrie "Arbitrii sunt pe primul loc" si mai explika`mi o data te rog teoria ta fantastica despre cum Steaua este peste Dinamo ;))) ptr simplul fapt ca joaka in EL?? nu conteaza ce face acolo sau in campionat? si inca ceva...Rapid si Vaslui nu s-au facut de ras..Rapidul a pierdut din ghinion,merita un egal,vaslui a intalnit Sporting L. care este totusi un nume si a pierdut din greselile unor jucatori,dar au avut okazii si jocul a fost bun in ansamblu...nu a stat capa in israel in fatza lui...Macc

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  23 Octombrie 2011, 10:38

ma uit peste commenturile voastre si nu`mi vine sa cre cat de i-di-oti putetzi fii...cantece pe care le auzeam cand eram clasa a 4 a,altu cu Dinamo in B...bai gazarule pana sa ajungem in b suntem pe 1 loc si din cate imi amintesc v-am pus capra si v-am dat 5 de va iesit fotbalul din cap..tu nu ai dreptul sa comentezi de dinamo atata timp cat ai emblema aia de k-k-t la profil,de astia de la sibiu ce sa mai zic?? de pe locul 4 in serie b a aterizat pe aici si saracii s-au trezit pe alta planeta :)) bine a zis antrenorul Petrolului...asa se intampla cu astia kand sunt "urcati" in Liga 1 pepile si mai stiu eu ce...da`ti foc cu ekipa ta inexistena ra-ta-tu-le!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close