FOTBAL  »  Superliga  »  GRASSHOPPER ZURICH - STEAUA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea vrea să-l fure pe Pablo din Ghencea! » Dinamo îl deturnează pe Brandan!

Articol de , - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Galamaz şi Bilaşco semnează cu roş-albaştrii după returul Unirii cu Hajduk, iar atacantul încearcă să-l convingă şi pe argentinian să li se alăture.

Relaţia foarte bună pe care o au Gigi Becali şi Cristi Borcea nu-i împiedică să se bată pe jucători. Pablo Brandan, pe care Steaua l-a cumpărat de la Urziceni, a devenit o ţintă şi pentru "cîini". Surse apropiate fotbalistului povestesc că el a fost sunat de şeful roş-albilor, care i-a transmis să nu semneze cu roş-albaştrii: "Îţi pregătim o ofertă mai bună decît a lor!".

Brandan a fost inclus într-o afacere de 2,25 milioane de euro dintre Steaua şi Unirea, sumă pe care Becali i-a acceptat-o lui Bucşaru ca preţ pentru Pablo, Galamaz şi Bilaşco. Ultimii doi au acceptat deja contractele oferite din Ghencea şi le vor parafa după revanşa cu Hajduk Split.

Unirea vrea neapărat să-l vîndă pe fundaşul sud-american pînă la 1 ianuarie 2011, cînd el intră în ultimele 6 luni din contract şi poate semna cu orice club interesat. Steaua a tratat cu fotbaliştii vicecampioanei prin intermediul lui Victor Becali, agentul jucătorilor.

"Pe mine mă cheamă Becali şi asta înseamnă că obţin întotdeauna ceea ce-mi doresc! Cu asta v-am explicat cine ia jucători de la Urziceni"
Gigi Becali, patronul Stelei

160.000 de euro e salariul lui Brandan la Urziceni, unul dintre cele mai mari din lotul vicecampioanei. Roş-albaştrii i-au propus un contract similar

Bilaşco, negociatorul :)
Steaua are un avantaj mare în lupta cu Dinamo pentru Brandan: l-a convins deja pe Bilaşco, cel mai bun prieten al argentinianului. Ei doi şi-au făcut şi vacanţele împreună, au fost şi la Baia Mare, acasă la atacant, unde mama lui le-a gătit mîncare tradiţională. Surse autorizate au dezvăluit ce sfat i-a dat "Bilă": "Nu te mai gîndi că vei pleca gratis de la Urziceni vara viitoare! Dacă nu te mai folosesc în ultimele luni de contract, n-o să te mai ia nimeni! Mai bine vino acum la Steaua!".

Încă unul de la Unirea
În Ghencea e posibil să ajungă şi Narcis Răducan. Fostului director sportiv de la Urziceni i-a fost propus acelaşi post în Ghencea. Narcis a demisionat recent de la Unirea, la scurtă vreme după ce renunţase Mihai Stoica, omul care îl adusese în "Bărăgan".

Şi Dorinel se ia de Ilie!
Conflictul dintre Emeric Ienei şi Ilie Dumitrescu atrage noi participanţi. Dorinel Munteanu e de partea fostului antrenor al Stelei '86: "Ilie n-a gîndit cînd a vorbit despre Ienei". Dumitrescu spusese că dacă meritele pentru actuala echipă îi revin lui Piţurcă, atunci Halagian a contribuit în aceeaşi măsură la crearea Stelei '86. Şi Duckadam s-a enervat: "N-am fost niciodată printre favoriţii lui Ienei. Alţii erau <copiii> lui: Tudorel Stoica, Piţurcă, Boloni, Balint".

Bilete ieftine cu Timişoara
Steaua a început de ieri să vîndă tichete de intrare la partida cu Poli Timişoara, de duminică. Preţurile: 10 lei - peluze, 15 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 40 lei - tribuna 0, 75 lei - fotolii. Biletele pentru Steaua - Poli s-au vîndut în paralel cu cele pentru Urziceni - Hajduk, din Europa League, joc care se dispută tot pe Ghencea.

- Steaua a încasat 1.582.399 euro de la UEFA pentru participarea în ediţia trecută a Europa League, în care nu a depăşit faza grupelor. Suma a fost anunţată de forul european.
- Cristi Balaj va arbitra derby-ul etapei viitoare din Liga I, Steaua - Timişoara, duminică, de la ora 20:00. Asistenţii lui Balaj: Miklos Nagy şi Sebastian Gheorghe.
- Bicfalvi: "Sper să fie anul Stelei, adică să luăm titlul şi să facem o performanţă importantă în Europa League".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
bigiu
bigiu  •  26 August 2010, 19:07

SUNT ALTI MAI BUNI LA OTELU SI GAZ METAN MEDIASI SI TINERI . AR FI O IVESTITIE BUNA .

zidannr1
zidannr1  •  26 August 2010, 14:25

doxa@ Uite-l ma agramatul se ia de altii:)) Uita-te mai atent la cum ai scris cu greseli gramaticale si apoi te ia de altii bai mu/ce/a. nul in loc de nu-l s-al in loc de sa-l si sti in loc de stii mai era alti in loc de altii :))

zidannr1
zidannr1  •  26 August 2010, 14:24

doxa@ Uite-l ma agramatul se ia de altii:)) Uita-te mai atent la cum ai scris cu greseli gramaticale si aapoi te ia de altii bai mu/ce/a. nul in loc de nu-l s-al in loc de sa-l si sti in loc de stii

Vezi toate comentariile (25)
Comentează