FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Bordeanu la Radio GSP: "Dacă nu ştiam numele adversarilor cu care jucăm, Dan Petrescu nu ne includea în lot!"

Vali Bordeanu a fost invitat la Radio GSP timp de o oră
Vali Bordeanu a fost invitat la Radio GSP timp de o oră

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 18:24

Valeriu Bordeanu a făcut dezvăluiri în premieră la Radio GSP despre modul în care antrenorul celor de la Unirea Urziceni, Dan Petrescu, desemna primul 11.

"Dan Petrescu avea un mod special de a alege primul 11 înaintea unui meci. De exemplu înainte de şedinţa tehnică intra în vestiar şi ne punea să scriem pe o foaie de hîrtie numele adversarilor contra cărora trebuie să jucăm. Dacă nu ştiam, nu ne băga nici măcar în lot pentru meciul respectiv! Ne trimitea să stăm în tribună. La un singur meci ne-a prins aproape pe toţi descoperiţi. Trebuia să jucăm cu Gaz Metan şi doar cinci au ştiu şapte-opt jucători, restul echipei a ştiut doar două-trei nume. A început să ţipe la noi în vestiar că nu are pe cine să bage în teren, că nu ştim nici măcar numele adversarilor. Totuşi am cîştigat atunci cu 4-0", a dezvăluit Bordeanu la Radio GSP.

Acesta a vorbit şi despre perfomanţa celor de la Oţelul Galaţi, care au cîştigat campionatul în acest an şi vor avea şansa să joace în Liga Campionilor. "Îmi doresc să facă mai mult de 8 puncte în grupele Ligii pentru că sînt o echipă muncitoare, cu un antrenor la fel de experimentat ca şi Dan Petrescu. Chiar îmi doresc să facă o figură frumoasă pentru că Oţelul, are un joc asemănător ca cel al nostru din acea perioadă", a spus Vali la Radio GSP.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
cainerrosu
cainerrosu  •  05 Iunie 2011, 18:34

nu mergi la urziceni ? , m a gindeam eu ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează