FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Bornescu: "Cadu m-a făcut ţigan român". Masorul care l-a lovit pe Cadu a fost dat afară de la "U"!

Ricardo Cadu a fost înşfăcat de guler de Mircea Bornescu, atunci cînd se bucura în faţa galeriei şepcilor roşii
Ricardo Cadu a fost înşfăcat de guler de Mircea Bornescu, atunci cînd se bucura în faţa galeriei şepcilor roşii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 13:31

În această dimineaţă, Universitatea Cluj a organizat o conferinţă de presă în care s-au dezbătut evenimentele de la partida cu CFR.

Mircea Bornescu a comentat cu umor reacţia sa de aseară, cînd l-a agresat pe Cadu după ce acesta marcase din penalty: "S-a convenit înainte de meci să nu existe nici un fel de provocări, întrucît exista atîta tensiune în jurul acestei partide. Cînd l-am văzut pe Cadu că s-a dus spre galeria noastră şi a început să înjure, mi-am pierdut cumpătul. L-am împins puţin mai tare, dar nu l-am lovit. I-am zis: «Eşti nebun, nu vezi ce faci, sar suporterii din tribună şi iese măcel. Cadu m-a făcut ţigan român şi asta m-a făcut să iau foc. Camora a venit din spate şi m-a lovit cu piciorul, dar eu sînt bărbat, nu mă poate doborî un picior. În drum spre cabine, Cadu m-a ameninţat că o să mă bată vestiare. Păi, tu, mă, să vii să mă baţi la mine acasă? I-am spus că-l aştept la vestiare, dar n-a mai venit!".

"CFR e o mare ruşine, s-au făcut de rîs în Champions League!"
Pumnul dat de masorul Liviu Ciucă lui Cadu la vestiare va fi echivalent cu şomajul. "Am propus desfacerea contractului de muncă a masorului Liviu Ciucă. Noi nu am incitat, n-am făcut decît să răspundem. Ei au început cînd înaintea partidei cu Dinamo au recomandat să se parieze 1 solist. Cînd lucram la Urziceni, am făcut 8 puncte în Ligă, Unirea nu s-a făcut de rîs ca CFR-ul. CFR-ul s-a făcut de rîs cu Dinamo cînd au folosit două rînduri de echipamente diferite, o mare ruşine! Ei sînt unicat pe mapamond, au dat afară antrenorul care le făcuse eventul!", a spus preşedintele CA al lui "U", Felix Grigore.

"Arbitrii nu au bun-simţ, arbitrajul lui Tudor a fost şmecheresc!"
Claudiu Niculescu a pus din nou tunurile pe arbitrul Alexandru Tudor: "Tudor nu a reluat jocul de frică, arbitrii români nu au personalitate şi bun-simţ. N-am trecut prin fotbal ca gîsca prin apă, acest arbitraj a fost cu tentă şmecherească. Să nu încerce cei de la CFR să-l scoată victimă pe Cadu, care s-a dus în faţa galeriei să înjure şi să se bată cu pumnul în piept, doar nu credeţi că le-a spus o poezie de dragoste! Bornescu va fi amendat drastic pentru gestul său!".

"Tudor parcă era protectorul CFR-ului!"
Felix Grigore crede că Alexandru Tudor a făcut tot ce a putut pentru a ajuta CFR-ul: "Tudor a scos o singură echipă de pe teren ca şi cum ar fi protectorul acestei echipe. A făcut observaţii despre joc de trei pagini, una dintre ele tare ciudată: a scris că l-a eliminat pe Cadu pentru două galbene, ori o ţară întreagă a văzut că i-a dat «roşu» direct! Probabil se încearcă reducerea suspendării la o singură etapă pentru Cadu".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (207)
danuty117
danuty117  •  10 Mai 2012, 09:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Unde ati auzit sau.u ati vazut voi injuraturile lui Cadu

danuty117
danuty117  •  10 Mai 2012, 09:45

Sa iti fie rusine Mircea Bornescu si crede-ma eu chiare aveam o imoresie foarte buna despre tine. De ec nu este barbat sa recunoști că te-a deranjat faptul că ai primit gol. Cand te-a facut Cadu țigan roman și cand ai obervat tu gesturile obscene ale lui Cadu, epntru ca tu ai fost foarte preocupat sa loveti bara , ai vrut sa lovesti si un alt jucator de la CFR care se afla langa tine și langa bara , dupa care ca un descreierat ai fugit catre Cadu și l-ai lovit . Și mai mișeleste l-ai lovit di dupa ce a czut jos.

johnnyde
johnnyde  •  10 Mai 2012, 02:26
Postat de suedehead pe 09 Mai 2012, 23:03

16 septembrie 2009, Manchester City - Arsenal. În minutul 80, togolezul Adebayor marchează golul de 3-1 pentru City şi pleacă "glonţ" şi se bucură în faţa fanilor lui Arsenal. La finalul jocului, acesta îşi cere scuze faţă de suporterii "tunarilor", dar Federaţie Engleză nu trece cu vederea incidentul şi îl suspendă trei etape, considerând că gestul său a fost "incitare la violenţă".

da nici portaru de la arsenal no mers sa-i rupa fatza la ala

Vezi toate comentariile (207)
Comentează