FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Bornescu: "Mă doare sufletul pentru fratele meu Costea" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Fost portar în Bănie, Mircea Bornescu spune că a rămas şocat cînd a văzut accidentarea lui Costea şi îi transmite acestuia să fie tare şi să treacă peste acest moment dificil.

"Costea este fratele meu, m-a durut sufletul cînd am văzut accidentarea. Am vorbit cu el, după ce a primit diagnosticul, şi i-am transmis să fie tare, l-am încurajat, are nevoie de asta.

Oricum, el este un luptător şi sînt convins că va reveni mai puternic şi mai bun decît a fost pînă acum. Meciul cu Universitatea este unul special pentru mine. O să am emoţii, dar voi încerca să mă detaşez şi să îl privesc exact ca pe un meci cu o echipă oarecare din campionat",a declarat Mircea Bornescu în Cancan.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (5)
geob_71
geob_71  •  28 Martie 2010, 02:55
Postat de pe 25 Martie 2010, 10:45

Mircea, ai jucat o viata la Universitatea, este normal sa ai emotii, te inteleg, dar sa nu uiti ca esti un jucator profesionist si trebuie sa joci pt echipa la care esti in prezent. Rapid te-a acceptat desi provii de la echipa care a dat un titlu rivalei in '98 si asta este greu de digerat.Cat despre Costea.... pierderea unui jucator bun din campionat este regretabila. Si noi ii uram insanatosire grabnica si sa reintre in circuit cat mai repede!

felicitari bogdan. un comentariu ok, chiar daca a fost facut inaintea de infrangerea rapidului. l-am cunoscut cateva minute pe bornescu la un joc cu elevii unui liceu, in bucuresti cand juca la craiova. mi-a lasat aceeasi impresie. golul primit nu a fost oricum din vina lui ci din vina lui gangioveanu.

 •  26 Martie 2010, 12:34

Mircea Bornescu-inainte de a fi fotbalist, este un om extraordinar cu suflet mare.nu un mercenar ca altii care au mai trecut pe la acest club iar dupa ce pleaca injura ...

 •  25 Martie 2010, 11:40

Mircea, fa-te ca lucrezi!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează