FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Bornescu şi Baird pleacă de la Universitatea Craiova!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2009 00:00

După o discuţie cu patronul Universităţii, Mircea Bornescu a părăsit cu lacrimi în ochi vestiarul alb-albastru! La scurt timp după anunţul că goalkeeper-ul va părăsi Bănia, şi vîrful australian şi-a luat echipamentul şi a părăsit cantonamentul Craiovei, anunţă craiovamaxima.ro!

"Îi e şi lui greu, după patru ani la Craiova, dar are ofertă şi îl vom lăsa să plece", a fost prima reacţie a lui Adrian Mititelu. Mircea Bornescu se află în ultimul an de contract şi a primit acceptul conducerii să negocieze un transfer.

Bornescu, 29 de ani, joacă la Universitatea din 2005, prinzînd de atunci 109 meciuri în tricoul "alb-albastru". Acesta a marcat de 6 ori pentru juveţi, fiind pînă de curînd executantul penalty-urilor Craiovei. Bornescu a făcut parte în 2005 din "lotul Caracal", care s-a transferat la Universitatea, într-o încercare a lui Adrian Mititelu de a crea o formaţie puterică în Bănie.

De partea cealaltă, atacantul australian Michael Baird are 60 de prezenţe în tricoul Craiovei, pentru care a marcat de 10 ori.

Vom reveni cu detalii! Rămîi pe gsp.ro pentru detalii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
 •  24 Iunie 2009, 10:07

Mircea Bornescu este un portar bun si imi pare rau k pleaca de la Craiova dar asta este nu are cum sa lucreze cu un om ca Mititelu!!succes Mircea indiferent la ce echipa te vei duce..O sa ramai mereu in inimile noastre:((:((:((

 •  24 Iunie 2009, 09:49

pacat k ne paraseste si bornescu era un portar foarte bun.Orkm mititelu este un om de nimic da afara toti jucatori care au valoare si are pretenti la titlu

 •  24 Iunie 2009, 09:48

Nu stiu cita oferta concreta are Bornescu... Cert e ca nu stiu cum vom lua titlul anul asta! Se anunta mai degraba o lupta pt. retrogadare decit la primele locuri!!! Adriane, cind vom avea un antrenor !? Mogo e pe post de pacalici... nu va lua titlu nici Mogo cum nu l-a luat nici Cioroianu!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează