FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Boroi joacă tare și cu Reghecampf: "Nu cedăm presiunilor!". Cui vrea să închirieze baza din Ghencea + Reacția antrenorului Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 08:38

Comandantul CSA Steaua, George Boroi, a vorbit despre relația dintre Armată și clubul patronat de Gigi Becali și despre cum va arăta o eventuală înțelegere între cele două părți pe viitor.

"Este o relaţie de colaborare cu FCSB, sîntem la nivelul de dialog deocamdată. Sîntem într-o procedură de evaluare a chiriei pe Ghencea, avînd în vedere că lucrurile s-au schimbat pe piaţă şi trebuie să fim foarte atenţi la punerea în practică a acestor paşi în măsura legalităţii.

În nici un caz nu vom ceda unor presiuni la modul în care se încearcă o sensibilizare sentimentală a unora care cred în fosta Steaua şi actuala FCSB.

Bineînţeles că ne dorim să valorificăm baza materială pe care o avem, dar în măsura în care va trebui să punem la dispoziţie condiţii optime, pentru că şi reîntoarcerea acolo în condiţii nu foarte bune ar duce la interpretări de genul «uitaţi cît plătesc şi ce primesc».

Dialogul a constat mai degrabă în corespondenţa pe care am purtat-o. În ultima perioadă am fost ocupaţi şi nu ne-am mai întîlnit. Sînt nişte paşi pe care trebuie să-i respectăm pentru punerea în aplicare a hotărârii ÎCCJ, iar pe de altă parte e vorba de evaluarea bazei materiale şi scoaterea la licitaţie a acesteia prin închiriere. Absolut că va putea participa orice echipă!", a declarat Boroi, conform Mediafax.

"Nu ştiu şi nu vreau să anticipez. Mi-e greu să anticipez, mai ales că sunt în ţinută militară şi nu pot face declaraţii fără acoperire" Boroi despre revenirea Stelei în Ghencea

"Nu sunt un specialist în domeniu. Dacă m-aş fi priceput la evaluare, aş fi făcut-o eu" Boroi despre o scădere a tarifelor pentru închirierea bazei sportive din Ghencea

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a comentat azi declarația lui Boroi și este sigur că situația se va remedia.

"Mă bucură că a venit domnul Boroi și a dat o declarație pe care eu o consider una pozitivă, că putem să negociem și să rezolvăm situația. Cel mai important pentru echipă este să joace iar în Ghencea și să vină fanii. Toată lumea ar avea de cîștigat și sper ca anul viitor să se rezolve", a declarat Reghe la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
10205696974125345
Stoica Florin  •  18 Decembrie 2015, 23:16

domnule boroi de ce nu ne aratati si noua sutinatorii celor de la FCSB ce a-ti facut dumneavoastra cu banii luati de la aceasta societa pe chiria stadionul timp de 10 ani sau cat au stat ei cu chirie acolo...ca din cate imi amintesc eu pe ghencea nu s-a facut nici o investitie baltile si namoalele au fost tot timpul acolo? si sincer de ce nu va zbateti sa cereti armatei romane sa faca o evaluare a diurnei soldatului roman ala care moare prin afganistan acolo unde dumneavoastra si domnul talpan nu a-ti ajuns nici macar cu aratatorul pe harta si inca ceva ..am dori sa vedem si noi o demonstartie de manuire a armei(o lasam la alegerea dumneavoastra) atat din partea dumneavoastra cat si a domnului talpan ca sa vedem daca va meritati gradele cu care va laudati pe la tv?

whiteredarad
whiteredarad  •  18 Decembrie 2015, 22:21

Arnata sa se ocupe de arme , nu de sport. Dl Boroi , daca e militar nu are merite de arme, dansul a fost-cel mult- un atlet decent. Armata si Internele sa fie deposedate de arene, de sali de sport, astea sa intre la Ministerul Sportului. Militarii sa lase sportul, la civili ( ei sint profesionisti de arme, nu de sport) ca sintem de ras in NATO.

1425838917717550
John Milne  •  18 Decembrie 2015, 17:59
Postat de manty_one pe 18 Decembrie 2015, 13:27

pe ala *** mai mult de Steaua decat de profesia lui de avocat...ce avocat o fi asta care sta cat e ziua de mare si comenteaza pe articolele despre Steaua? Raspunsul e simplu,daca esti bun ai clienti si nu ai timp de pierdut pe aici,daca nu iti arati frustrarile pe aici.Ca un raspuns,la ce repeta si el ca papagalul din declaratia lui Boroi...Oare mimao nu e tot pe acolo?adica nu mai au nicio legatura cu fosta dinamo...sigla: forma diferita si doua capete de *** fara nicio legatura cu CS Dinamo...numele FCD si nu doar mimao!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează