FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Boştină dă terenul pe birou: ”Mă pricep la fotbal, n-am emoţii”

Gabi Boştină va fi vicepreşedinte la U Cluj
Gabi Boştină va fi vicepreşedinte la U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 10:30

Actualul căpitan al ”şepcilor roşii” va fi numit în funcţia de vicepreşedinte în iulie. ”De abia aştept. Fac faţă”, spune jucătorul

Gabriel Boştină (34 de ani) nu vrea să fie vicepreşedinte de paie la Universitatea. Actualul căpitan, care va fi numit oficial în noua funcţie în prima şedinţă AGA, programată în iulie, se va ocupa strict de problemele echipei, iar doleanţa sa e una singură: să aibă un singur şef, pe Florian Walter.

"Nu am absolut nici o emoţie. Domnul Walter ştie de ce a apelat la mine. Mă cunoaşte, mi-a transmis că are deplină încredere în mine. Se va vedea ce pot, pentru că mă pricep la fotbal, ştiu ce înseamnă o echipă şi ce probleme are. Am să-mi fac treaba ca la carte, de abia aştept să-mi intru în atribuţii", s-a confesat apropiaţilor Gabriel Boştină.

Nu renunţă la fotbal
Căpitan al "şepcilor roşii", Gabriel Boştină va continua şi în teren. "Voi separa lucrurile. Vreau să mai joc, la 34 de ani nu eşti un jucător terminat. Am destule exemple, Ilyeş e unul dintre ele. Simt că pot să joc, să-mi ajut echipa", a punctat mijlocaşul, care crede că va putea evolua fără probleme încă măcar doi ani.


"Lumea mă cunoaşte doar de pe teren. Nu ştie ce pot să fac într-o funcţie ca şi cea de vicepreşedinte. Ştiu destul fotbal ca să nu am nici o emoţie legată de noua mea poziţie"

"Am să mă ocup strict de problemele echipei, inclusiv de transferuri, nu de alte necesităţi ale clubului. Echipa, atît, va intra în atribuţiile mele. Şi sînt destule lucruri de făcut"
Gabriel Boştină, vicepreşedinte "U" Cluj

"Gabi este un băiat inteligent şi sînt sigur că va putea fi un conducător de carieră"
Florian Walter, patron "U" Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
iq007
iq007  •  17 Iunie 2011, 13:29

Succes !

clnscp
clnscp  •  17 Iunie 2011, 11:34

ce frumos e sa iti vezi echipa condusa de ex-catzei calificati pentru munca administrativa cum sunt eu pentru neurochirurgie :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close