FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-2

BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-2 // Gabi Iancu vrea să se bată din nou la titlu în Liga 1: „Așa m-a dus cariera, viața. Cine știe ce îmi rezervă?”

FOTO: Facebook @Dunărea Călărași
FOTO: Facebook @Dunărea Călărași

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 21:57

Gabriel Iancu (24 de ani) pare să fi renăscut în tricoul celor de la Dunărea Călărași. Atacantul a marcat un gol superb din lovitură liberă în victoria obținută în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1 (Buș 7 / Iancu 33, Ammari 57).

„Am crezut de la început că vom lua cele 3 puncte. Am avut o ambiție foarte mare. Acum gata, trebuie să ne gândim la meciul cu Voluntari!

A fost un meci mai haotic spre final, probabil și situația noastră în clasament ne-a dus în această postură. Voluntari e într-un moment foarte bun. Dacă învingeam și noi Iașiul, eram mai liniștiți acum.

Așa m-a dus cariera, viața, după sezoane în care am luptat pentru titlu. Am luat-o de la capăt aici. Poate în viitor mă voi bate din nou la titlu, cine știe ce îmi rezervă viața”, a declarat Gabriel Iancu la TV Telekom Sport. 

4 titluri de campion în Liga 1 are Gabi Iancu în palmares, 3 cu FCSB și unul cu Viitorul Constanța

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-off și statistici detaliate

Vezi și: 

Dan Alexa vede o nou-intrată în hora pentru evitarea retrogradării: „S-a complicat play-out-ul acum. Urmează finala pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
147259629210475
Valentin Onea  •  02 Aprilie 2019, 08:55

Moldoveanu asta guraliv, i-si face rost de bani pentru bugetul campionatului viitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează