FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Supărare mare în vestiarul campioanei! Dan Petrescu a refuzat să vină la interviuri » „Concluziile sunt foarte simple. Degeaba ne plângem”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 19:48

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, n-a venit la interviurile de la finalul meciului pierdut de campioana en-titre pe terenul lui FC Botoşani, scor 1-2. 

În locul lui Petrescu, la dialogul cu presa şi-a făcut apariţia Alin Minteuan, antrenorul secund al echipei, care a recunoscut tensiunile existente în interiorul echipei în ultimele zile. Prin vocea lui Dan Petrescu, campioana a solicitat amânarea partidei de azi, însă „feroviarii” s-au izbit de refuzul celor de la Botoșani. 

Probabil că Dan Petrescu nu se simte prea bine, am fost rugat să vin la conferință. Concluziile sunt foarte simple: cei de la Botoșani au avut două șuturi pe spațiul porții și au înscris două goluri. Noi am avut oportunități, dar le-am ratat. Am pierdut 3 puncte pe mâna noastră. 

Probabil, și jucătorilor li s-a transmis o stare de nervozitate și presiune și până la urmă n-a ieșit bine. Aveam nevoie de un rezultat bun în perspectiva meciului cu Celtic. Ne rămâne doar să ne gândim la acel meci, sperăm să obținem o calificare în primăvară. 

Sperăm ca odată cu terminarea acestor meciuri europene să avem o constanță și la meciurile din deplasare, în Liga 1. Oricum, degeaba ne plângem. Dacă nu obţinem puncte, va fi greu să rămânem sus în clasament”, a declarat Alin Minteuan, la Look Plus. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
xdfausta
xdfausta  •  09 Decembrie 2019, 06:22
Postat de Danezul Gramada pe 08 Decembrie 2019, 20:25

Ce te tot plangi aiurea bursucule. Cu Celtic va fi un egal amical ca doar aia nu sunt fraieri sa riste si sa piarda ca sa piarda primul loc si nici nu le convine sa va bata ca sa aduca mai departe pe Lazio.Asa ca ciocu mic bursucule si mai bine recunoaste ca echipa ta de bosorogi nu tin la 3 zile sa joace. Lasa vrajeala cu interesul national ca era interes propriu sa nu pierdeti primul loc in tara.

Asa este,esti Gramada.Prost Gramada.

vasilicax
vasilicax  •  08 Decembrie 2019, 22:14

Daca CFR batea sigur venea Dan Petrescu la interviu si se vaita pe acolo ca toti e inpotriva lui. Lasa ca nu e un mare antrenor - E un antrenor de duzina nimic mai mult, noroc cal salveaza uni jucatori , in rest nimic.

533728246765665
Michel Denn  •  08 Decembrie 2019, 21:41

Am zis-o și în timpul meciului : ceferiștii căutau contactul cu adversarii, ca să obțină lovituri libere și eventual cartonașe pentru botoșeneni. Dădeau impresia unui meci amical , în care supervedetele unei echipe tot cereau arbitrului să-i protejeze ! CFR, păzea ! Vine Astra ! Dane, te caută cineva din Emirate ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează