FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 1-0

BOTOȘANI - DINAMO 1-0 // Dusan Uhrin jr. și-a anunțat decizia imediat după meci: „Este rău. Trebuie schimbat ceva”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 21:52

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Antrenorul Dusan Uhrin jr. recunoaște că șansele la play-off sunt minime, dar a anunțat că e decis să își continue contractul și să rămână pe banca formației din Ștefan cel Mare.

„Este rău, cred că am pierdut șansele de a ajunge în play-off. Nu este imposibil, dar e din ce în ce mai greu. S-a întâmplat ceva, nu am mai câștigat de 4 meciuri. Trebuie schimbat ceva. Avem nevoie de jucători cu caracter și cred că îi avem. 

Felicitări celor de la Botoșani, dar am luat foarte repede cartonașe galbene astăzi. Jucătorii lor cădeau foarte ușor, a fost foarte dificil și pentru arbitru. Cred că am avut și un posibil penalty la Perovic în repriza secundă. Se mai întâmplă, dar din păcate lucrurile nu sunt tocmai bune pentru noi. Trebuie să ținem capul sus și să continuăm. E posibil să putem construi ceva frumos. Eu am contract cu Dinamo, rămân aici. Depinde de mine, dar vreau să rămân! Jucătorii trebuie să știe că vom lupta împreună”, a declarat Dusan Uhrin pentru Look Sport.

„Astăzi nu l-am avut pe Nistor, un jucător foarte important pentru noi. Era imposibil să nu se vadă absența lui” - Dusan Uhrin

Citește și:

Cronica meciului dintre Botoșani și Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
394966434424757
Mihai Dinu  •  21 Decembrie 2019, 04:31

Consider ca Dusan Uhrin jr. face o treaba buna la echipa si trebuie sa continue. Am fi fost in play-off daca arbitrii nu ne-ar fi vaduvit de 10-12 puncte si nu ar fi existat neimplicarea suspicioasa a unor jucatori din ultimele meciuri! Cred ca Dusan Uhrin are capacitatea si experienta necesara sa imbunatateasca conditia fizica ( am vazut un plus ) si jocul echipei. Chiar unii jucatori recunosteau ca pregatise jocul intr-un fel-deci Uhrin-si pe teren au facut altfel!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  20 Decembrie 2019, 11:32
Postat de magic4ever pe 20 Decembrie 2019, 11:07

Uhrin trebuie demis, are rezultate foarte slabe in ultima perioada...

Cit timo e neghinita patron nu o sa l mai vezi pe rednic la dinamo

magic4ever
magic4ever  •  20 Decembrie 2019, 11:07

Uhrin trebuie demis, are rezultate foarte slabe in ultima perioada...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează