FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB 2-2

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // FOTO Adrian Petre, înlocuit imediat după ratarea sezonului! Avertismentul lansat de Becali după primul lui meci

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 21:01

FC Botoșani și FCSB au remizat, 2-2, în primul meci din play-off. Adrian Petre (22 de ani) a ratat o ocazie rarisimă și a fost înlocuit la pauză. 

Totul despre Botoșani - FCSB AICI!

În minutul 44, Florinel Coman i-a pasat ideal lui Adrian Petre. Atacantul adus din Danemarca a rămas singur, la 7 metri de poarta goală, dar nu a nimerit ținta. Bogdan Argeș Vintilă a ales să îl înlocuiască la pauză. În locul său a intrat Răzvan Oaidă.

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // FOTO Adrian Petre, înlocuit imediat după ratarea sezonului! Avertismentul lansat de Becali după primul lui meci
Captură TV Telekom Sport

Adrian Petre, în vizorul lui Becali

Adrian Petre a debutat la FCSB în remiza cu Chindia Târgoviște, scor 1-1. Atacantul a rezistat tot 45 de minute pe teren și a intrat în atenția lui Gigi Becali: „Petre, săracul, stai să vedem... A fost primul lui meci, să vedem mai departe”.

EXCLUSIV Narcis Răducan: „Nu l-aș sfătui pe Gigi Becali să dea afară antrenorul, dar fotbalul e pe rezultate”

Vezi VIDEO cu ratarea lui Adrian Petre

Vezi și:

BOTOȘANI - FCSB // 3 momente importante ale primei reprize: a fost corectă decizia lui Ovidiu Hațegan de a anula golul secund al moldovenilor?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
becapiti
becapiti  •  01 Martie 2020, 10:36

Duetul Becali - Vintilă (ăsta doar executiv) au îngropat meciul la pauză cu schimbările făcute. Cu cine să mai joci altceva decât țurcă? Oi rătăcite precum Coman, Tănase și Man fac figurație pentru distracția șefului. Petre scos degeaba ... au ratat și alii cu nume și nu s-a supărat nimeni. Penibil rău!

maccsero
maccsero  •  01 Martie 2020, 09:49

Petre n-a făcut mare brânză în modestul campionat al Danemarcei, care e cam de nivelul playoutului de la noi. Ce să aștepți de la el? La naționala de tineret îi leagă șireturile lui Mihăilă.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  01 Martie 2020, 08:32

Dacă dugandzic știa limba romana erau șanse maturi ca meciul sa se termine 0-2

Vezi toate comentariile (10)
Comentează