FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB

BOTOȘANI - FCSB // VIDEO Bogdan Argeș Vintilă a dezvăluit ce scrie în fișa postului lui Alexandru Tudor: „Ne ajută foarte mult, dar e neînțeles de lume”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 10:57

FC Botoșani și FCSB se înfruntă sâmbătă, de la 20:30, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Bogdan Argeș Vintilă a vorbit despre plecarea neașteptată a lui Narcis Răducan și a explicat care e rolul lui Alexandru Tudor în staff-ul vicecampioanei.

  • FC Botoșani - FCSB e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 

„Nu mă așteptam ca Narcis să plece. E problema lui, eu m-am înțeles foarte bine cu el. Nicio despărțire nu e bună. Sunt discuții interne. Nu vreau să divulg ce am discutat cu el. Nu pot spune eu de ce oameni avem nevoie în staff. Este nevoie de o persoană care să fie alături de echipă”, a declarat Vintilă într-o conferință de presă. 

Vintilă: „Alexandru Tudor e neînțeles!”

Odată cu plecările lui Mihai Stoica și Narcis Răducan, Alexandru Tudor a căpătat un plus de anvergură. Întrebat despre sarcinile precise pe care le are fostul arbitru, Vintilă a explicat. 

„Alexandru Tudor este partea din club în acest moment. Nu știu ce înțelegeți prin mâna dreaptă. E un prieten bun de-ai mei. Domnul Tudor e un om simplu, normal, care poate e neînțeles de multă lume. 

Așa cum există un preparator fizic, un antrenor secund care se ocupă de pregătirea terenului, unul care se ocupă de conducerea pregătirii, am considerat că este bun și un fost arbitru care să educe jucătorii în spiritul fair-play-ului. Să ne spună cum să facem să nu mai luăm cartonașe galbene atât de ușor. Ajută foarte mult, poartă discuții cu jucătorii”, a explicat antrenorul celor de la FCSB.

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - FCSB

VEZI ȘI: 

FCSB // EXCLUSIV Revenire blocată! MM Stoica nu mai are loc de „Rasputin” Alexandru Tudor! El e noul favorit al lui Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
141365743797979
Robin Green  •  08 Noiembrie 2019, 20:35

Neinteles de lume???? ...ce e greu de inteles? Cum doi HOTl si doua *** ca jiji si tudor se pot asocia??? Hotii romaniei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Noiembrie 2019, 17:30
Postat de sbfc pe 08 Noiembrie 2019, 12:33

Bai ratza fripta, marseaza spre Ardeal si ciocu' mic! Nu ati facut propaganda fotbalului... ce va mai lauda presa si voi ati stat tot meciul cu rucu in poarta.

ratza fripta esti tu gigel frustrat!gura mica

sbfc
sbfc  •  08 Noiembrie 2019, 12:39
Postat de Lazar Andrei pe 08 Noiembrie 2019, 12:23

Bai ***,CFR a facut un meci frumos aseara,aproape calificata in prmavara si voi deschideti pagina cu ***,rusine sa va fie penibililor!

Voi etalati cel mai josnic fotbal cu putinta...cu greu se poate uita cineva la meciurile voastre. Ati face bine sa nu vizionati meciurile lokomotivei impreuna cu copiii...sunt horor, nu vor intelege nimic.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează