FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - GAZ METAN 1-0

BOTOȘANI - GAZ METAN 1-0 // Jucătorii de la Gaz Metan îi țin pumnii Concordiei: „Sperăm să o împiedice pe Dinamo”

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 23:26

Gaz Metan Mediaș a pierdut la Botoșani, scor 1-0, și a ratat ocazia de a se distanța la patru puncte de Dinamo.

Cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Marius Constantin din minutul 66, elevii lui Edi Iordănescu nu au reușit să restabilească egalitatea și acum se roagă ca Dinamo să se încurce în meciul cu Concordia Chiajna.

Portarul Răzvan Pleșca a dat vina și pe programul încărcat al echipei, dar fotbalistul este convins că Gaz Metan nu mai poate pierde locul secund în clasamentul play-out-ului Ligii I.

„Au fost trei meciuri într-o săptămână, cu două deplasări. Am întâlnit echipe bune, avem un lot restrâns de jucători. Nu putem vorbi de o criză. Ne mai rămân ultimele trei meciuri care sunt mai abordabile. Sperăm să facem 9 puncte și sperăm să se mai împiedice și Dinamo. Locul 8 nu cred că este in pericol”, a declarat Răzvan Pleșca, la TV Digi Sport.

Ionuț Larie s-a arătat deranjat de prestația arbitrului, dar, spre deosebire de coechipierul său, el speră să termine pe primul loc în play-out.

„E a doua înfrângere în deplasare. Maniera de arbitraj ne-a facut să fim nervoși. Marius d-asta a fost eliminat. Ne pare rău că am bătut atâta drum până aici și plecăm fără niciun punct. Avem trei meciuri fără victorie, dar să sperăm că ne vom reveni și vom îndeplini obiectivul, locul 7”, a spus și Ionuț Larie, la finalul partidei.

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Vezi și: 

BOTOȘANI - GAZ METAN MEDIAȘ 1-0 // VIDEO + FOTO Lupta pentru șefia din play-out se încinge! Cum arată ACUM clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
anastasiu
anastasiu  •  18 Mai 2019, 11:06

Din textul articolului, Plesca e multumit si cu locul 8 iar Larie doreste sa termine pe 7! Cine sunt jucatorii de la Medias care tin pumnii Concordiei sa invinga Dinamo? Ce titlu stupid, nu e ultima etapa iar cei de la Medias nici macar nu iau in calcul acest meci in care Concordia, de departe cea mai slaba echipa din campionat, nu are nicio sansa!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Mai 2019, 10:57

Iar eu sper să retrogradați cât mai grabnic! Sibiul nu a găsit înțelegere să joace la Mediaș, dar voi ați jucat la Sibiu atunci când ați avut stadionul în renovare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează