FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - IAȘI 2-1

BOTOȘANI - IAȘI 2-1 // Marius Croitoru e pregătit de războiul din play-off: „FCSB nu se teme de noi? Îi așteptăm!”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 21:32

FC Botoșani a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 2-1, și intră în play-off de pe locul 3. Marius Croitoru (39 de ani) e început războiul psihologic dinaintea play-off-ului.

„E mai mult decât onorabil pentru noi ce am reușit, dar trag un semnal de alarmă. Nu e OK ce s-a întâmplat în prima repriză. Cât timp au fost relaxați, e numai și numai vina mea. Eu sunt vinovat! Ei trebuie să lupte în continuare. Vor rămâne în mintea tuturor, au dus echipa pe locul 3”, a declarat Marius Croitoru pentru Look Sport.

Botoșani - FCSB, primul meci din play-off

„Am văzut că nu se tem de noi, nu au nicio teamă. Nu e niciun fel de problemă. Îi vom aștepta, să vedem care echipă e mai bună. Dacă am terminat sezonul regulat pe locul 3, avem șanse la orice. Dacă domnul Iftime și-a propus calificarea în cupele europene, vom face tot ce e posibil să îi îndeplinim dorința”, a concluzionat Marius Croitoru.

Vezi și:

Favorita lui Ilie Dumitrescu în lupta cu CFR Cluj: „Este pentru prima dată când o spun. Arată super!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
clau2iu
clau2iu  •  25 Februarie 2020, 03:20

1 solist *** ...sper sa nu il blocheze la pariuri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează