FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Bourceanu ar pleca: "Nu vreau în Liga a 2-a"

Alex Bourceanu
Alex Bourceanu

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 11:45

Mijlocaşul timişorenilor a dezvăluit că ar dori să părăsească Banatul în cazul în care alb-violeţii vor retrograda


Dorit insistent de cei de la Steaua, Alex Bourceanu pune presiune pe conducerea timişoreană. Mijlocaşul anunţă că îşi doreşte un transfer în cazul în care echipa nu va mai continua pe prima scenă fotbalistică: "A fost o vacanţă neliniştită, am fost tot timpul preocupat de ceea ce se va întâmpla şi sunt preocupat în continuare. Din ce am auzit pînă acum se pare că vom juca în liga a 2-a. Eu am muncit cinci ani ca să ajung în prima ligă şi ar fi frustrant să ajung din nou în a doua divizie. Dacă echipa va retrograda mi-aş dori să ajung la o înţelegere cu cei din club", a explicat Bourceanu.

Mijlocaşul spune că nu a fost contactat de oficialii stelişti: "Am citit doar prin presă aceste lucruri pentru că pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu aş prefera să merg în străinătate pentru că aş avea mai multă linişte", a spus Bourceanu la GspTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fuyyor
fuyyor  •  23 Iunie 2011, 21:21

si ce daca joci in liga a 2 a la anul promovezi iara, se vede ca nu tineti la echipa. cel mai clar exemplu sunt jucatorii lui juventus , dar asta este voi nu sunteti jucatori voi sunteti mercenari in frunte cu alexa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează