FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI - UNIREA URZICENI 2-3

Box între Ionuţ Popa şi Mara

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Gest şocant: Ionuţ Popa a dat cu Mara de pămînt cînd atacantul Urziceniului se îndrepta spre vestiar

Momentul şocant al meciului s-a petrecut în minutul 66, cînd scorul era 3-1 pentru ialomiţeni. Reuşitele lui Bogdan Mara (9, 59) l-au făcut pe Ionuţ Popa să-şi piardă cumpătul şi să aibă un gest uluitor.

Ce s-a întîmplat? După ce fost schimbat, Mara a vrut să plece spre vestiare, numai că, atunci cînd a trecut prin dreptul băncii de rezerve a gazdelor, Ionuţ Popa l-a împins, trîntindu-l la pămînt! Tehnicianul i-a întins apoi mîna pentru a-l ridica, însă Mara a refuzat şi s-a îndreptat spre cabine înjurînd.

Impulsionaţi de gestul războinic al propriului antrenor, ieşenii s-au aruncat spre poarta Unirii pentru a remonta diferenţa de două goluri. Paruolo (83) a pus capul pentru 3-2 şi şutul lui Cristea (89) a fost parat de Stelea, aşa că Poli n-a mai putut întoarce soarta unui meci decis de incisivitatea unei echipe care l-a avut pe Mara în zi de graţie.

Vezi golurile:

1-0 Andrei Cristea; 1-1 Mara; 1-2 Onofraş; 1-3 Mara; 2-3 Paruolo

MM despre Popa
Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, i-a luat apărarea lui Ionuţ Popa după ce acesta l-a bruscat pe Bogdan Mara. "Se mai întîmplă astfel de gesturi în fotbal, nu am ce să-i reproşez lui Popa pentru că ţin foarte mult la el. Glumind puţin, ştiu că a făcut box şi nu vreau să comentez negativ", a spus MM. (Ovidiu Minea)

Acuză arbitrii
În ciuda victoriei, oficialii oaspeţilor n-au fost mulţumiţi de prestaţia "centralului" Haţegan. "Arbitrajul a fost potrivnic la fel ca şi în alte dăţi. Probabil că-i încurcăm pe mulţi, de aceea se întîmplă aşa", a zis MM. "Mai bine tac. Vorbesc doar de echipa mea. Nu sîntem sănătoşi la cap, ratăm incredibil", l-a completat Dan Petrescu. (Ovidiu Minea)

"La retrogradare"
Antrenorul ieşenilor, Ionuţ Popa, a spus la finalul partidei că moldovenii au resimţit lipsa lui Pechnik, Onuţ şi Bîlbă. "Am intrat clar în hora retrogradării. Dacă nu am fi avut atîţia absenţi, altfel ar fi stat lucrurile. Am avut o apărare slabă astăzi. Este o victorie meritată a celor din Urziceni", a declarat tehnicianul lui Poli.

"Mara s-a lovit de mine şi a alunecat. Nu ne-am certat, nu ne-am înjurat, i-am spus doar că am pantofi scumpi şi că m-a călcat pe degetul mic!"
Ionuţ Popa

"O fi înnebunit omu'!"
Bogdan Mara era dezamăgit de ieşirea lui Ionuţ Popa şi l-a ironizat pe acesta: "Îl simpatizam foarte mult pe domnul Popa pînă acum, cînd a făcut acest gest. De ce a făcut asta? Cred că o fi înnebunit omul!". În schimb, Dan Petrescu i-a luat apărarea tehnicianului moldovean: "Nu ştiu ce a fost acolo, dar Popa merită aprecieri pentru ce a făcut la Iaşi!".

De ce se teme MM
La finalul meciului, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a evitat să comenteze acid gestul lui Ionuţ Popa de a-l brusca pe Bogdan Mara. "Se mai întîmplă astfel de gesturi în fotbal, nu am ce să-i reproşez lui Popa pentru că ţin foarte mult la el. Glumind puţin, ştiu că a făcut box şi nu vreau să comentez negativ", a spus MM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
 •  06 Aprilie 2008, 13:22

Nu mai stiti cum sa va castigati painea !!! cica BOX :)) fraierilor!

 •  06 Aprilie 2008, 12:42

E haios Popa dar prin acest gest a dovedit ca e si cam prostutz. Iar lui Mara sa-i fie rusine ca o da la intors si zice caPopa nu l-a atins si ca el s-a impiedicat, cand a vazut o tzara intreaga ce a facut antr. Popa! Sa le fie rusine la ambii pt. ca sunt niste ipocriti !!

 •  05 Aprilie 2008, 22:45

@@@@@@@@Ovidiu Minea: "box intre..." inseamna ca au dat si unul, si celalalt, ceea ce nu e cazul aici. cat despre Popa, in general e simpatic si mucalit, aici a cam sarit calul...

Vezi toate comentariile (56)
Comentează