FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Bozo, out

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Muntenegreanul lipseşte sigur cu U Cluj şi cu Urziceni, dar va afla la începutul săptămînii dacă absenţa lui se prelungeşte

Mircea Rednic a primit o veste proastă tocmai în momentul în care se bucura că a terminat turneele din intersezon fără accidentaţi. Cel care a cedat a fost Vladimir Bozovici. Muntenegreanul s-a accidentat în ultimul amical, 1-1 cu Sheriff Tiraspol, şi nu va juca nici sîmbătă, cu U Cluj, şi nici contra Unirii Urziceni, miercurea următoare, în "sferturile" din Cupa Timişoreana.

Fotbalistul va afla la începutul săptămînii viitoare dacă are ruptură musculară sau doar o contractură. În varianta pesimistă, giuleştenii ar fi nevoiţi să se descurce în minimum patru partide de campionat fără jucătorul declarat cel mai bun fundaş stînga din Liga I în topul Gazetei. Asta deoarece perioada de recuperare ar dura pe puţin o lună. Bozovici a stîrnit mînia lui Rednic, care l-a ameninţat că va fi amendat pentru că a forţat şi s-a accidentat, deşi înaintea amicalului cu Sheriff mai resimţise dureri la coapsa stîngă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  16 Februarie 2008, 12:39

pakt de el cai fotbalist bun sper sa se rrefaca pana cand incepe campionatu!.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează