FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Bozovici, rapidist adevărat » "Luaţi exemplul lui Bozo, veniţi la stadion!"

Rapidiştii speră ca sacrificiul lui Bozovici să fie un exemplu pentru fani
Rapidiştii speră ca sacrificiul lui Bozovici să fie un exemplu pentru fani

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 18:20

Pentru a convinge femeile şi copii să vină pe stadion miercuri seara, de la ora 21:30, conducerea clubului giuleştean îl oferă ca exemplu pe Vladimir Bozovici, fundaşul care a fost integralist la Cluj, deşi aflase că mama sa a decedat.


"Sîntem conştienţi de dificultăţile ce pot fi întîmpinate, avînd în vedere ora nu foarte prielnică, dar momentul important pe care îl traversăm îi poate stimula pe suporteri să întindă jucătorilor, care le-au făcut marea bucurie de la Cluj, o mînă de ajutor extrem de preţioasă! Merită urmat şi exemplul lui Bozovici, a cărui remarcabilă tărie de caracter a demonstrat ceea ce înseamnă să faci parte din FAMILIA numită Rapid! Haideţi să punem umărul împreună la revenirea, după un «cincinal», în finala Cupei României! Aduceţi-vă copiii şi soţiile în Giuleşti!", anunţă site-ul oficial al clubului din Grant.

Şefii din Grant au decis să lase intrarea liberă, însă pentru a putea intra în tribune, femeile şi copii, trebuie să-şi ridice invitaţiile de la FanShop-ul de la stadion.

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (6)
catzulinho
catzulinho  •  09 Aprilie 2012, 22:49

Fiti atenti ca se organizeaza pana si femeile si iese o mica galerie. Atentie mare aici ca dupa meci o sa radem de celelalte echipe in hohote. Pana si femeile "noastre" o sa dea dovada de mai multa organizare decat altii.

marifzr130587
marifzr130587  •  09 Aprilie 2012, 21:18

bozo nu este un exemplu ....este unic....precum este echipa RAPID.....condoleante

pancone_1923
pancone_1923  •  09 Aprilie 2012, 20:42

RESPECT BOZO !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează