FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Brandan a rămas impresionat de Ilie Stan: "E un tip dur, însă nu ne cere lucruri grele la antrenamente"

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 18:05

Ilie Stan a reuşit deja, după numai o săptămînă, să şi-i apropie pe jucătorii Stelei.

Argentinianul Brandan, unul din marcatorii Stelei din meciul de azi cu Sportul (4-1), l-a lăudat pe tehnician, despre care spune că este un tip foarte dur, însă comunică bine cu jucătorii. "A fost o perioadă de pregătire bună, ne-a prins bine că am încheiat stagiul cu o victorie. Ilie Stan e un tip dur, însă ne cere lucruri simple la antrenamente, iar eu unul mă simt foarte bine", a spus fundaşul.

Deşi îi aşteaptă o perioadă extrem de grea, în care vor întîlni printre altele pe Vaslui şi Rapid, steliştii sînt extrem de încrezători: "Avem un program foarte greu, mai ales că împotriva noastră toată lumea joacă la capacitate maximă. Important e ca noi să fim concentraţi şi să cîştigăm".

Brandan a dezvăluit cum obişnuieşte să se motiveze înaintea fiecărui meci, se uită la filmul Gladiatorul. "Mi s-a părut interesantă ideea antrenorului de a ne motiva înaintea meciului cu Oţelul. Dar eu mă motivez înainte de fiecare meci uitîndu-mă la filmul Gladiatorul. E preferatul meu", a spus Brandan la televiziunea sportro

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (5)
bigadriano
bigadriano  •  09 Octombrie 2011, 15:35

Din cate stiu goluri au dat Tatu, Bicfalvi, Balan si Rosu. Putina atentie, fara gafe de la voi.

totdd
totdd  •  09 Octombrie 2011, 01:09

branda a ramas in locul lui banel. pocnitoarea etapei, etapa de etapa. nu e de steaua sa plece. brandan e varza ca fotbalist. vorbeste mult si joaca putin sau deloc. pa brandane,du-te....

mih10
mih10  •  08 Octombrie 2011, 21:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lasati-l, ca domnia sa vorbeste in acea limba provenita din latina vulgara de la inceputuri cand Limba Romana abia era in formare din punct de vedere gramatical. Asa ca pana la urma o sa se "exprimeze" le mai "coierent" cand o invata ce este aia "," respectiv ( virgula am vrut sa spun )

Vezi toate comentariile (5)
Comentează