FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, MÎINE, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Brandan va juca mijlocaş central!

Articol de , - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Chiar dacă are foarte mulţi jucători pe acest post, Ilie Dumitrescu îi pregăteşte lui Brandan un rol în mijlocul terenului.

Pablo Brandan e ultimul dintre cei 7 fotbalişti transferaţi de la Urziceni, însă e primul pe care Ilie Dumitrescu l-a numit atunci cînd Gigi Becali l-a întrebat în urmă cu două săptămîni pe cine vrea de la Unirea.

Chiar dacă la Urziceni a fost folosit în marea majoritate a meciurilor ca fundaş stînga, antrenorul Stelei are o altă strategie în ceea ce îl priveşte pe argentinian. Îi pregăteşte postul de mijlocaş central în faţa apărării.

De ce mijlocaş central
Motivele pentru care fostul număr 8 din Ghencea îl vede pe Brandan ca mijlocaş sînt faptul că e tehnic, ceea ce ar ajuta la o posesie superioară, are apetit ofensiv şi e un fotbalist bătăios, calitate de care are nevoie între defensivă şi cei 3 mijlocaşi superofensivi. În plus, e fotbalist de picior stîng şi ar deveni primul de la mijloc în sus de acest gen. Şi tot datorită acestei calităţi, dar şi faptului că a evoluat mult în bandă, ar acoperi foarte bine zona laterală din spatele lui Tănase, care are rolul de mijlocaş stînga şi urcă foarte mult în atac.

5 mijlocaşi centrali are Ilie Dumitrescu în lot în afară de Brandan: Ricardo, Bicfalvi, Anghelov, Iulian Apostol şi Marinescu

3 goluri şi o pasă de gol a reuşit Brandan în cele 28 de meciuri jucate pentru Urziceni ca fundaş stînga în campionatul trecut

Echipa ideală gîndită de Ilie Dumitrescu
Tătăruşanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Ricardo (Bicfalvi), Brandan - Szekely, B. Stancu, Tănase - Kapetanos (Bilaşco)

Semnează azi
Ilie Dumitrescu îi aştepta pe Brandan şi pe Marinescu la antrenamentul Stelei de aseară, însă nici unul dintre ei nu a venit. Ei s-au pregătit tot cu Unirea Urziceni pentru că transferurile nu s-au semnat. Dacă la Marinescu, cei de la Chimia Brazi au întîrziat să parafeze documentele, aşteptînd actul prin care li se garantează păstrarea procentului de 25 la sută, Brandan a spus că va semna azi, cînd va sosi la Bucureşti şi impresarul său din Argentina.

Peste 350.000 de euro
Becali nu a acceptat pretenţiile iniţiale ale lui Brandan, 300.000 de euro la semnătură plus 200.000 salariu, însă tot a făcut un efort considerabil pentru a-l lua. Dacă în privinţa contractului, acesta va fi de doar 10.000 lunar, lui Brandan i-a fost oferită o primă de instalare de 250.000 de euro.

6,18 a fost media notelor GSP ale lui Brandan în sezonul trecut la Unirea Urziceni, fiind al 3-lea în acest top după Varga (6,62) şi Bilaşco (6,29)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
pabloescobar
pabloescobar  •  10 Septembrie 2010, 16:08

ar trebui jucat mai mult Gardos, este un tanar de perspectiva care ar trebui fortat langa Galamaz si crescut asa cum a fost si cu Mirel Radoi! pe Geraldo il depaseste si tata la viteza... iar emeghara ar trebui trimis la cules bumbac... sper sa nu se atinga de Latovlevici... este, pana in prezent, cel mai bun transfer din aceasta vara...

cernischi
cernischi  •  10 Septembrie 2010, 14:48

geraldo si emeghara sunt punctele slabe.ilie ar trebui sa umble la linia de fund,amandoi sunt inceti,sunt slabi pregatiti din punct de vedere fizic si de aceea usor de depasit.geraldo joaca pe faima unui frate mai celebru iar emeghara trebuie sa-si acopere cumva suma colosala pentru care a fost transferat.in conditii normale nu ar avea ce cauta in prima echipa.

soopafly
soopafly  •  10 Septembrie 2010, 13:42

Astia de la gazeta stiu ce salariu o sa aiba brandan ca doar ei i-au propus contractul

Vezi toate comentariile (19)
Comentează