FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - VASLUI 1-3

Brăneşti - Vaslui 1-3. Moldovenii sînt lideri cel puţin pînă diseară

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2011 19:13

Vasluiului trece greu de Brăneşti şi rămîne în cursa pentru titlul de campioană. Galben-verzii aşteaptă un pas greşit la Timişoara!

Trupa lui Hizo a vrut să încheie conturile repede cu o echipă aproape retrogradată şi fără antrenor principal. Wesley a fost cel mai nerabdător să îşi trimită echipa pe primul loc şi a schimbat tabela în minutul 3 cu un şut sub bară din 7 metri. Relaxaţi, vasluienii faceau planurile pentru derby-ul de etapa viitoare cînd Dorinel Popa a şutat pe lîngă zidul lui Kuciak şi a restabilit egalitatea (8).

Golul a picat greu pentru Wesley & co., iar pînă la pauză singurul eveniment a fost accidentarea gravă a lui Nicola, care a fost scos cu salvarea de pe teren după o ciocnire cu Wesley.

Un semieşec la Brăneşti şi o victorie a Timişoarei în faţa Braşovului, ar fi scos Vasluiul din lupta pentru titlu. Doar că moldavii nu au fost de acord. Sînmărtean centrează de pe stînga, Milanov reia cu capul şi mingea îl loveşte în piept pe Cînu şi sfîrşeşte în poartă (64). Conturile au fost închise cu adevărat în minutul 89. Adailton preia superb pe piept în careul ilfovenilor şi şutează fără speranţă pentru Stoicescu la colţul lung.

După această victorie, Vaslui trece pe primul loc cu 57 de puncte ,iar Brăneşti rămîne pe 16 cu 22  de puncte.

ECHIPE
Victoria: Bordeianu - Maghici, Sg. Bar, Nicola, Lorincz - D. Popa, Olariu, Călinţaru, A. Iacob, Todoran - B. Oprea. Rezerve: Stoicescu, Străuţ, Novac, Avram, Zuluf, Fl. Petre, Stan. Antrenor: Ciprian Urican.

FC Vaslui: Kuciak - Campano, Cînu, Papp, Milanov - Annang, Pavlovici, R. Costin, Sînmărtean - Wesley, Bello. Rezerve: Cerniauskas, Rivas, Bălace, Zmeu, Milisavljevici, Adailton, Pouga. Antrenor: Viorel Hizo

Intră pe PARIORI.RO şi vezi toate cotele partidei!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (25)
jabha
jabha  •  30 Aprilie 2011, 23:31

asta e cea mai buna echipa din Romania

ravanelly
ravanelly  •  30 Aprilie 2011, 19:45

frumoasa echipa vasluiului oricum la ce joc practica ar merita sa joce in cupele europene!

xstream
xstream  •  30 Aprilie 2011, 19:16

ce goluri da adailton asta ... ce bun era daca era mai tanar

Vezi toate comentariile (25)
Comentează