FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Brăneştiul vrea mai mulţi bani de la Steaua pentru Dorinel Popa: "Mai puneţi 100.000!"

Articol de - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Brăneştiul cere 350.000 de euro pentru transferul lui Dorinel Popa, în timp ce steliştii oferă doar 250.000


Steaua îl vrea pe Dorinel Popa, jucătorul le-a transmis şi el apropiaţilor că e încîntat de ideea de a ajunge în Ghencea, dar actualul său club, Victoria Brăneşti, se opune transferului.

De ce nu vor oficialii echipei din Brăneşti să se despartă de mijlocaşul care a marcat două goluri în prima parte a campionatului? Ei speră să obţină bani în plus pentru fotbalistul de 22 de ani. În acest moment, steliştii oferă 250.000 de euro pentru un transfer definitiv, dar conducătorii de la Brăneşti îşi doresc cu 100.000 de euro mai mult pentru a-şi da acceptul.

Întîlnire Argăseală-Ilie Stan
La festivitatea de final de an a Ligii Profesioniste de Fotbal, antrenorul Brăneştiului, Ilie Stan, s-a întîlnit cu Valeriu Argăseală. Cei doi au vorbit minute bune, principalul subiect fiind trecerea lui Popa la Steaua.

"Cum e copilul?", a întrebat Argăseală. "E foarte bun, dar stai liniştit, nu vi-l dăm! Cel puţin pînă în vară!", a fost răspunsul lui Stan, care a continuat: "E om de bază la noi. Întîi să ne salvăm noi de la retrogradare, după aceea poate să plece şi la Steaua!".


4 pase de gol a reuşit Popa în prima parte a campionatului. El a evoluat în toate cele 18 meciuri ale Brăneştiului din Liga întîi

Abrudan spre U Cluj
Pus pe lista de transferuri, Octavian Abrudan este cerut cu insistenţă la U Cluj. Stoperul de 26 de ani a venit în vară la Steaua pentru 250.000 de euro, iar acum ar putea ajunge la Cluj pentru jumătate din această sumă. Deşi mai este dorit şi de FCM Tîrgu Mureş, Abrudan ar opta pentru U, club la care şi-a început cariera de fotbalist. "Am vorbit cu Gigi Becali şi ne-am înţeles. În principiu, şi jucătorul e de acord să vină la noi!", a confirmat patronul "şepcilor roşii", Florian Walter.

"Galamaz nu pleacă la Dinamo!"
Valeriu Argăseală a vorbit despre posibilitatea ca George Galamaz să ajungă în Ştefan cel Mare. "Nu se pune această problemă! George a mai fost la Dinamo şi nu a stat foarte mult. Cine vine la Steaua rămîne aici, nu pleacă!", a spus preşedintele Consiliului de Administraţie din Ghencea.

Cadouri pentru orfani
Andrei Ionescu, Cezar Lungu, Narcis Răducan şi Valeriu Argăseală au împărţit cadouri de Crăciun copiilor de la adăpostul "Casa noastră". "Aceşti copii simt o bucurie foarte mare atunci cînd primesc cadouri. Din păcate, ei n-au alături de Sărbători familia. Măcar acum încercăm să-i facem să uite acest lucru", a spus Argăseală.

Inbox:

- Andrei Ionescu, mijlocaş Steaua: "A fost un an trist, am fost accidentat şi nu am jucat mai deloc. Nu sînt mulţumit de statutul meu, voi vedea ce-mi rezervă anul viitor!"
- Lăcătuş a revenit ieri din Spania. Tehnicianul stelist şi-a adus soţia şi fiica în România pentru a petrece împreună sărbătorile de iarnă.
- Presa din Anglia scrie că Newcastle este interesată de Bogdan Stancu. Atacantul stelist se află pe o listă cu posibile achiziţii alături de alţi 3 atacanţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lucell
lucell  •  20 Decembrie 2010, 09:33

LACA nu`l da pe andrei ionescu ...nu asculta de cioban!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează