FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Braşovenii acuză dur federaţia olandeză: "Se pretează la găinării"

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 16:31

Deşi părea rezolvată, situaţia olandezo-ghanezului Frank Danquah le dă bătăi de cap stegarilor.

Sosit în această iarnă sub Tîmpa, olandezul de origine ghaneză nu poate fi încă folosit de Adrian Szabo deoarece nu i-a sosit cartea verde. Oficialii braşoveni au solicitat eliberarea documentului la KNVB, federaţia olandeză de fotbal. Înainte de a veni la Braşov, jucătorul a fost legitimat la FC Chabab Amsterdam, club ce evoluează Topklasse, una din ligile de amatori din Olanda.

"Federaţia olandeză e obligată să ne trimită cartea verde, dar ne-au transmis că fostul club al lui Frank refuză acest lucru. Nu au cum să refuze, deoarece el a evoluat la amatori şi nu se pot opune transferului. Au zis să trimită echipamentul de joc. A sunat băiatul acasă, a trimis echipamentul dar cartea verde tot nu a ajuns la noi" a declarat Ilie Vîju, administratorul delegat al FC Braşov.

Deşi este vorba de un jucător anonim, se pare că acest caz va fi în cele din urmă rezolvat de FIFA. "De ieri începînd, dacă în 8 zile nu primim cartea verde de la olandezi o vom primi de la FIFA. Se spune că la noi sunt tot felul de manevre, dar nu mă aşteptam ca federaşia olandeză să se preteze la astfel de găinării" a mai spus oficialul braşovean.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
comandhori
comandhori  •  01 Martie 2013, 17:27

De cand tot spun ca olandezii sunt gainari....

thebluestlion
thebluestlion  •  01 Martie 2013, 17:09

=))))) Sa trimita echipamentul inapoi...Dne!

buerebuistas
buerebuistas  •  01 Martie 2013, 16:55

Orice om normal stia ca noi romanii , nu suntem cei mai urati , cei mai prosti si cei mai ticalosi din lume , toate aste ale gasim peste tot , decat ca unii dintre noi chiar cred ca suntem cei mai nasoli

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close