FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BRAŞOV 2-1

Braşovenii au plecat cu coada între picioare de la Piatra Neamţ » Daună totală

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Moldovenii au avariat serios maşinăria "stegarilor" şi lui Viorel Moldovan i se clatină scaunul după al cincilea meci consecutiv fără victorie

Braşovul arată tot mai prost cu "Moldo-gol" la volan şi ieri, la Piatra-Neamţ, băieţii săi au mai luat o groapă serioasă din drumul prin Liga I. Piesele slabe din garnitura ardelenilor au cedat mai repede decît era aşteptat. Ezequias a greşit pasul la offside şi africanul Mulisa a deschis scorul cu stil: voleu elegant din 8 metri şi frustrare pentru braşoveni (16). "Stegarii" au schimbat repede treptele şi în 7 minute au atins viteza optimă de gol cu şutul impecabil al lui Savici (23).

Timpul şi arbitrul n-au ţinut deloc cu oaspeţii şi, peste doar un minut, moldovenii au trecut din nou în pole-position cînd Cebotaru, aflat în poziţie de ofsaid, a profitat de neatenţia asistentului Megheşan şi a marcat nestingherit (24). Trupa lui Moldovan nu s-a resemnat şi pînă la final Diogo (38), Zaharia (68) şi Sburlea (81) au amestecat cu succes ghinionul cu lipsa de inspiraţie în faţa porţii. Obişnuiţi să se uite doar în sus în clasament, "stegarii" sînt nevoiţi să plece capul pentru că abia de acum vin granzii CFR Cluj şi Steaua.

"Arbitrajul a fost sub orice critică! Eu mi-am asumat responsabilitatea pentru eşecuri pînă acum, dar de data asta îi aştept şi pe jucători să reacţioneze"
Viorel Moldovan, antrenor FC Braşov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  22 Martie 2010, 15:16

Unde ne duci Moldovane? Ce se intampla de Steagu joaca asa de prost. Parca e sub nivelul Ligii a II-a. Cum va ganditi Conducatori ai acestui minunat club, Viorele si voi jucatorilor care intrati in teren ca pregatind meciurile aiurea si jucand in asemenea hal sa puteti invinge Vasluiul? Doar murind pe teren veti obtine performanta si bani. Sper si ca dealtfel toti brasovenii sa VA TREZITI ODATA !!!!

 •  21 Martie 2010, 12:02

pe un post de televiziune s-a vazut la a 3-a reluare un ofsaid centimetric la golul 2 al nemtenilor...nu cred ca arbitrul asistent n.meghesan poate fi acuzat de rea intentie. Brasovul a jucat prost la ofsaid, si la primul gol s-au pacalit...ca sa poti practica un joc avantat la ofsaid, iti trebuie o linie de fund experimentata, care sa se sincronizeze perfect, parca prea multe au fost nesincronizarile din apararea Brasovului...

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  21 Martie 2010, 11:49

EVENTUL LA VASLUI!!! FORTZA VASLUI!!! LOVE FOREVER SPORTING VASLUI!!! RESPEKT

Vezi toate comentariile (11)
Comentează