FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - FC BRAŞOV

Braşovenii cer control anti-doping pentru botoşăneni » Reacţia moldovenilor n-a întîrziat: "Le e frică de noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 12:14

Jucătorii celor de la FC Botoşani vor fi supuşi unui control anti-doping, după solicitarea acestui lucru de către oficialii braşoveni.FC Botoşani şi FC Braşov se vor întîlni sîmbătă în Liga 1, iar "stegarii" au depus o solicitare la LPF prin care se cere efectuarea unui test anti-doping pentru fotbaliştii moldoveni.

"Asta nu trebuia să fie o surpriză pentru noi? Aşa test anti-doping de am aflat cu o săptămînă înainte? Să îl testeze pe fundaşul ală negru din apărare, să plătească şase milioane numai pentru testul lui de urină.

E clar că le e frică de noi, mă bucur să observ că adversarii ne apreciază că stăm bine la capitolul condiţie fizică. Nu avem noi jucători tehnici, ne învîrtim de două ori să lovim mingea, dar e clar că alergăm.

Cei de la Braşov au jucători cu experienţă, dar e clar că sînt slabi la pregătire din moment ce îşi fac asemenea probleme. Eu ştiu că echipa e curată, însă dacă nu e aşa, am încurcat-o”, a declartat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
icstream
icstream  •  24 Septembrie 2014, 14:52

burleanu alt jeg.

icstream
icstream  •  24 Septembrie 2014, 14:51

si ca in cazul stelei vor fi testati vanzatorii de seminte de pe stadion, maseurul echipei si vreo doi jucatori de la echipa de fotbal in sala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează