FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-0

Braşovenii neagă un aranjament cu Dinamo: "Nu porneau cu prima şansă! N-aveam nevoie să ne vîndă meciul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 14:13

Ioan Neculaie, patronul celor de la FC Braşov, a respins posibilitatea unui aranjament la meciul cîştigat cu Dinamo, scor 2-0."Eu cred că galeria lui Dinamo vrea prea multe de la copiii ăştia, care sînt într-o reală formare. Nu cred că Dinamo pornea cu prima şansă. N-aveam nevoie să ne vîndă Dinamo meciul şi nici nu cred că ar fi încercat", a spus Ioan Neculaie la DolceSport.

Fanii dinamovişti au părăsit ieri stadionul înainte de finalul meciului cu Braşov, acuzîndu-şi jucătorii de blat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
plischi
plischi  •  05 Mai 2014, 08:41

ati aflat cumva de vreun orb care sa fi spus ca nu i-a vazut de multa vreme pe dinamo jucand atat de prost?!

reddm
reddm  •  05 Mai 2014, 08:05

Dupa ce toata lumea spune ca a fost blat, nu ne faci idioti pe toti, ne-am saturat de o haita de securisti care conduc Romania, din telefoane, daca apare vreo stabilitate prin tara DUPA VOI VENIM SECURISTILOR!

claudiano
claudiano  •  05 Mai 2014, 01:48

dobitocilor ...nu a fost nici un aranjament ...Brasovul are mai multa experienta decat Dinamo...sunt prea tineri mai au de invatat...blat cred ca este in capul vostru acela sec ....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează