FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV

Brașovenii nu văd decît victoria în meciul cu Pandurii: "Sîntem mai înfometați decît adversarii"

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2015 09:48

FC Brașov se deplasează vineri la Tg. Jiu pentru duelul cu Pandurii, iar antrenorul "stegarilor", Adrian Szabo, promite o victorie care i-ar mai da speranțe propriei echipe la rămînerea în Liga 1.

"Deplasarea de la Tg. Jiu trebuie încununată cu un succes, trebuie să  luăm toate cele trei puncte. Încrederea pe care o am nu ţine doar de mine, mi-a fost transmisă de  starea de spirit a băieților, de evoluțiile din ultimul timp și ocaziile crate. Va fi un joc de angajament, caracterizat de agresivitate și sunt convins că echipa  noastră va avea determinare.

Sîntem mai înfometați decît adversarii, avem mai mare nevoie de cele trei puncte aşa că vreau să controlăm jocul, să dictăm ritmul. Sînt convins că putem și vom face tot ce ține de noi pentru a cîștiga. După acest meci ne vom putea face calculele pentru finalul de campionat, dar acum trebuie să ne concentrăm doar la înfruntarea de vineri seară. Pandurii este o echipă tehnică, combinativă, joacă ofensiv, iar indiferent de ce absenţe au, acestea nu vor fi resimţite", a declarat Adrian Szabo.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează