FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL 1-1

Braşovul a obţinut doar un punct acasă cu Ceahlăul » Chipciu! Sănătate!

Chipciu (dreapta) a marcat aseară al optulea său gol în Liga 1, toate fiind reușite sub Tîmpa. FOTO Bogdan Bălaș +3   FOTO
Chipciu (dreapta) a marcat aseară al optulea său gol în Liga 1, toate fiind reușite sub Tîmpa. FOTO Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 22:54

Braşovenii au evoluat modest aseară, dar cel mai bine cotat fotbalist de sub Tîmpa a făcut ca nemţenii să nu plece acasă cu toate punctele


Ambele echipe veneau după un eşec în runda trecută şi sperau ca o victorie să le propulseze în jumătatea superioară a clasamentului. Nemţenii au părut mult mai decişi să tranşeze meciul, lor aparţinîndu-le şi cele mai clare ocazii de a marca.

Constantinescu, Lucas Garcia, acest "Messi" de sub Pietricica, dar mai ales Gafiţa au irosit şanse importante pînă la pauză. La poarta cealaltă, linişte! Doar Chipciu a încercat să o găsească, dar şutul său a trecut puţin pe lîngă. Degeaba au dominat nemţenii, la pauză s-a intrat cu 0-0.

De la cabine, tot Ceahlăul a ieşit mai determinată, iar Garcia a adus tăcerea sub Tîmpa, după ce trasorul lui de la 25 de metri s-a oprit în plasa lui Felgueiras. Era minutul 55, iar braşovenii s-au trezit şi ei. Doar cinci minute au condus moldovenii, Chipciu restabilind egalitatea, după ce Cristescu i-a pasat perfect în careu. Pînă la final, chiar dacă au presat mai mult, braşovenii n-au reuşit golul victorios, iar nemţenii se întorc acasă dezamăgiţi că puteau obţine mai mult.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Gafiţa, ratarea anului!
În minutul 39, Ceahlăul putea deschide scorul, însă Gafiţa a oferit o fază de cascadorii rîsului! După o cursă pe partea stîngă a lui Stana, atacantul nemţean a ajuns la finalizare, dar a trimis pe lîngă poartă din 6 metri, deşi avea în faţă toată plasa, fără portar sau alt adversar. (VEZI MAI JOS O SUCCESIUNE DE CAPTURI CU RATAREA NEMŢEANULUI)

Moutinho, iertat de "roşu"
Braşovenii ar fi trebuit să evolueze în inferioritate numerică încă din minutul 17, cînd atacantul Moutinho l-a călcat la centrul terenului pe Stana. Arbitrul Radu Petrescu i-a acordat doar "galben", deşi reluările DigiSport au demonstrat că ardeleanul ar fi trebuit eliminat.

inbox:
- Antrenorul Ceahlăului, Costel Enache, a stat în tribună aseară deoarece a fost suspendat. Acesta a dialogat prin telefon cu secundul Costel Ilie.
- După golul marcat în minutul 60, Chipciu a făcut reclamă unui club de noapte din Braşov. Mijlocaşul a luat de pe banca de rezerve un tricou pe care era scris numele clubului şi l-a afişat către camerele TV.
- În minutul 81, un fan al Braşovului a intrat pe teren şi s-a dus direct la Chipciu, căruia i-a pus de gît un fular al echipei. Suporterul s-a îndreptat apoi, calm, spre marginea terenului, cînd doi jandarmi s-au repezit şi l-au luat brutal de gît pentru a-l escorta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
90erik
90erik  •  04 Octombrie 2011, 15:11

ben_serban: si"baiatul asta"ii da pase lui cristescu,dar marian nu poate sa fie mare.

ben_serban
ben_serban  •  04 Octombrie 2011, 10:32

Felicitari Marian Cristescu pentru o noua pasa de gol pentru Chipciu,baiatu asta trebuie sa iti dea din salriul lui ca il faci MARE.Forza Rapid

90erik
90erik  •  04 Octombrie 2011, 08:30

fratilor!!!!! chipciu nu a facut reclama nici unui club de noapte!!!!pasha e blocul in care locuieste chipciu,la parterul caruia este o cafenea care se inchide la 12 noaptea,si unde se si mananca.inainte de a scrie informati-va ca de aia sunteti ziaristi!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează