FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Braşovul îl pune antrenor pe José Murcia González, un spaniol de 46 de ani care a fost la Atletico Madrid

José Murcia González antrenează de 19 ani, primii opt ani petrecîndu-i la echipe de tineret
José Murcia González antrenează de 19 ani, primii opt ani petrecîndu-i la echipe de tineret

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 16:45

Braşovul va întîlni Sportul cu un antrenor nou pe bancă.

Chiar dacă oficialii braşoveni anunţaseră în mai multe rînduri că Daniel Isăilă va conduce echipa cel puţin pînă la iarnă, după ce Conceicao şi-a dat demisia cu puţin timp înainte de startul campionatului, fostul căpitan al echipei nu va mai fi "principal". Astăzi, Marcel Popescu a bătut palma cu José Murcia González, un spaniol în vîrstă de 46 de ani care a mai pregătit, printre altele, pe Atletico Madrid, Albacete, Castellon, Celta şi Albacete. Ultima echipă la care a activat este Salamanca. Cel mai probabil, noul tehnician va fi prezentat mîine.

Isăilă va rămîne în continuare în staff, ca secund al tehnicanului iberic.

După două etape, FC braşov se află pe locul 10, cu o victorie şi o înfrîngere. În următoarea rundă, braşovenii primesc acasă vizita formaţiei Sportul Studenţesc, luni, de la 21:20, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

"Trebuie să schimbăm ceva, avem în echipă jucători mult prea valoroşi ca să stăm cu fundul în apărare, trebuie musai schimbat ceva în jocul nostru. Vom negocia cu spaniolul Jose Murcia şi sper să ne înţelegem. Cu siguranţă va veni cu o altă mentalitate şi va aduce în joc acea schimbare pe care mi-o doresc", a spus patronul Ioan Neculaie pentru MEDIAFAX.

Neculaie a mai precizat că Daniel Isăilă va rămâne la echipă. "Nu se pune problema ca Daniel Isăilă să plece, el va rămâne la FC Braşov. Nu voi accepta un antrenor care vine cu secunzii lui. Avem antrenor care cunoaşte foarte bine echipa", a mai afirmat Ioan Neculaie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rorika
rorika  •  08 August 2011, 16:53

sa fie bine sa nu fie rau!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează