FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, MARŢI, 18:00, DIGI1, LIVETEXT GSP.RO

Braşovul nu vine ca sparring partner: "Vrem să le stricăm sărbătoarea steliştilor!"

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 11:32

Antrenorul lui FC Braşov, Adrian Szabo, consideră că echipa sa a făcut un sezon, dar mai ales un retur reuşit, avînd mari şanse să termine pe locul 7.

Szabo a declarat că stegarii vor încerca să-i încurce pe campionii de la Steaua în partida de marţi, 18:00, Digi1 şi liveTEXT GSP.ro, şi a glumit pe seama faptului că tribunele vor fi pline: "După meciul cu Steaua voi fi bucuros. Vom lupta pentru victorie şi la această partidă şi sper că voi fi inspirat. Vom participa la sărbatoarea lor, dar nu vom ezita să le-o stricăm dacă vom putea. Se va umple Arena Naţională. Asta pentru că fanii roş-albaştri vor să vadă la lucru echipa care a învins-o pe Steaua în tur".

FC Braşov a reuşit să învingă Steaua pe "Tineretului" (3-1), aceea fiind abia a doua înfrîngere a Stelei în campionat, după ce pierduse la Vaslui cu acelaşi scor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
kos_tyn
kos_tyn  •  27 Mai 2013, 23:56
Postat de gemminy55 pe 24 Mai 2013, 16:05

sa-i vedem pe acesti campioni la treaba marti!sau iar e aranjat meciul sa bata si brasovul/!?sper sa le strice si brasovenii seara cind vor primi si tricourile de ciobanasi!pardon,de campioni!in mod sigur daca il ascundeau pe cioban la inceput de campionat in mod cert steaua era pe undeva prin coada clasamentului asa cu banii lui....a ajuns campion si ce campion!nu am ceva cu echipa sau suporterii insa stim cu totii ce manevre a facut acest personaj alaturi de sandu si mitica si acolitii lor,normal un meci ar fi corect sa se joace doar pe teren si doar intre jucatori,pe cind in acest campionat 90%sa jucat in birouri!sa aveti o sapt frumoasa dlor !

cat de imbecil poti sa fii! saracu'

kos_tyn
kos_tyn  •  27 Mai 2013, 23:51

"Vrem să le stricăm sărbătoarea steliştilor!" cum?

thumbzilla..
thumbzilla..  •  27 Mai 2013, 00:16

una-i sa vrei,alta-i sa poti :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close