FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Braşovul vrea să îi strice planurile lui Şumudică: "Trebuie să cîştigăm cu Vaslui!"

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 10:46

Antrenorul interimar al braşovenilor, Adrian Szabo, nu se teme de partida cu Vaslui şi a stabilit deja obiectivul: victoria.

Tehnicianul e încîntat că va sta pe bancă împotriva trupei lui Şumudică şi speră ca debutul său să fie de bun augur pentru echipă. "Sîntem datori să facem un meci agreabil şi un rezultat bun cu Vasluiul! Sigur, moldovenii sînt o echipă importantă a campionatului nostru, însă pentru noi sînt foarte importante punctele şi de aceea tratăm meciul la victorie!", a declarat antrenorul.

Acesta îşi laudă elevii înaintea partidei: "Îmi place felul în care au înţeles să pregătească meciul. Sînt implicaţi şi serioşi şi asta îmi dă speranţe. Ne gîndim în primul rînd că jucăm un meci pe teren propriu pe care trebuie să-l cîştigăm, indiferent de numele adversarului!", a încheiat Szabo.

Singurul indisponibil al "stegarilor" va fi mijlocaşul Iulian Tameş (33 de ani), care este incert pentru meciul de duminică. Mugurel Buga (34 de ani) şi Nuno Viveiros (29 de ani) au revenit după accidentări şi pot fi folosiţi împotriva Vasluiului.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
dani27
dani27  •  22 Septembrie 2012, 10:04

fortza steagu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează