FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu contraatacă și spune că Rednic minte: "Cu mine, Dinamo bătea"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 10:40

Mircea Rednic l-a atacat aseară pe Florin Bratu după remiza înregistrată de Dinamo pe terenul Chiajnei, 0-0, invocând pregătirea fizică deficitară a jucătorilor. Azi, Bratu i-a oferit un răspuns "Puriului". 

"Bratone" consideră că Rednic l-a acuzat gratuit și că a fluturat o minciună în fața camerelor TV la Chiajna: "Știe că echipa e bine pregătită, sigur i-au zis asta și colaboratorii". 

"Nu m-am simțit vizat de acele declarații, știu ce s-a întâmplat acolo. Florin Bratu alături de jucători a câștigat cu Voluntari, a făcut 3-3 cu Steaua în deplasare. Tot Florin Bratu a câștigat cu Viitorul și cu Hermannstadt. Florin Bratu cu aceiași jucători a condus până în minutul 70 pe CFR Cluj cu 1-0.

Nu cred că e corect să se dea vina pe cineva. Îl respect enorm pe Mircea Rednic, dar mi-aș fi dorit să gestioneze altfel această situație. Atunci când semnezi cu o echipă, faci o evaluare, știi unde te duci. Eu nu am dat în Vasile Miriuță după ce am venit la echipă. El știe că echipa este pregătită, cu siguranță cei 4 colaboratori i-au zis asta. Dar așa suntem noi, românii, încercăm să găsim alibiuri, iar aceste lucruri nu sunt în regulă", a spus Bratu, la TV Digi Sport.

Fostul antrenor al "câinilor" e convins că ar fi reușit să redreseze situația echipei și invocă din nou scandalul cu Dan Nistor în urma căruia a fost "sacrificat" de conducere. 

"Cu Bratu, echipa bătea. Din păcate, situația a scăpat sub control în mandatul meu, a fost scandalul care a a fost și s-au luat măsuri doar împotriva antrenorului. Sută la sută reușeam să redresez situația de la Dinamo, dar să se fi luat anumite decizii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat și s-a luat o decizie doar împotriva mea. 

Eu sper că, prin experiența pe care o are, Mircea Rednic să poată reuși să redreseze echipa. Când n-am avut rezultate, m-au dat afară de la echipă, deci antrenorul trebuie să răspundă", a adăugat Bratu, în prezent antrenor la Aerostar Bacău, locul 17 în liga secundă. 

Vezi și: Rednic l-a atacat pe Bratu și la conferință: "N-am văzut în viața mea așa ceva!" + când ajung la București primele achiziții: "Să nu cadă avionul cu ei, Doamne ferește!"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
270463093789974
Kun Francisc  •  30 Octombrie 2018, 19:11

AUZI BRATULE CUM POTI SA ZICI CA AI BATUT TOT ,CUM AI BATUT TOT DACA ERA ASA NU TE DADEA AFARA NEGOITA SI PE DEASUPRA AI FOST UN NEMERNIC CIND NU LAI MAI BAGAT PE TORJE NU MAI VB DE DINAMO CA ESTI ANTRENOR 0 BARAT HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

gtn5
gtn5  •  30 Octombrie 2018, 18:14

cu tine dinamomu batea la luna,uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,uauuuuuuuuuu.

marius.bxl
marius.bxl  •  30 Octombrie 2018, 16:48

Al faci terci pe nistor in public si te dai deja antrenor .tu nu iti asumi nimic .ramai in divizia a3a bratule

Vezi toate comentariile (21)
Comentează