LIGA 1  ·  DINAMO

Bratu e categoric în privința lui Nistor: "E foarte irascibil! Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la Becali"

Marti, 09 Octombrie 2018, 22:22

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre mijlocașul Dan Nistor, pe care l-a criticat înainte să plece de la echipa alb-roșie (Detalii AICI)

"Eu nu am avut niciun conflict cu el. A fost o răbufnire. Era căpitanul meu, tot jocul era făcut în jurul lui. Pasează bine, driblează bine și apare la finalizare. Se termină totul când el nu e liniștit și când nu e concentrat la joc.

E foarte irascibil și nu e liniștit. Eu așa l-am văzut. Trebuie să se liniștească. Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la FCSB. Eu asta văd acum", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la DinamoCum l-a amendat poliția din Ploiești pe un șofer care-și reparase mașina ca să-și ducă bebelușul la spital în București

Libertatea

Comentarii (2)

spinoza  •  10 Octombrie 2018, 06:41

Bratule! Ciocul mic!

marius.bxl  •  10 Octombrie 2018, 02:28

Bani bratule ,tu numai ai cum sa vezi pentru ça tu ai ochii inchisi.deschide ochii si ai sa poti vedea.tu asta care ai distrus dinamo

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1