LIGA 1  ·  DINAMO

Bratu e categoric în privința lui Nistor: "E foarte irascibil! Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la Becali"

Marti, 09 Octombrie 2018

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre mijlocașul Dan Nistor, pe care l-a criticat înainte să plece de la echipa alb-roșie (Detalii AICI)

"Eu nu am avut niciun conflict cu el. A fost o răbufnire. Era căpitanul meu, tot jocul era făcut în jurul lui. Pasează bine, driblează bine și apare la finalizare. Se termină totul când el nu e liniștit și când nu e concentrat la joc.

E foarte irascibil și nu e liniștit. Eu așa l-am văzut. Trebuie să se liniștească. Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la FCSB. Eu asta văd acum", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la DinamoMulți i-au văzut la noi la TV, dar puțini știau că sunt tată și fiică! Cum au ajuns pe 'sticlă' împreună

Libertatea

Comentarii (2)

spinoza  •  10 Octombrie 2018, 06:41

Bratule! Ciocul mic!

marius.bxl  •  10 Octombrie 2018, 02:28

Bani bratule ,tu numai ai cum sa vezi pentru ça tu ai ochii inchisi.deschide ochii si ai sa poti vedea.tu asta care ai distrus dinamo

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus
Program TV complet

Liga 1