FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO, LUNI, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Bratu propune 4 dinamoviști la națională » Dezvăluie cum a recționat vestiarul legat de vânzarea clubului

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 11:36

Dinamo va juca luni, de la ora 18:00, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la formația alb-roșie și despre atmosfera din vestiarul "câinilor":

"Dinamo încă mai are de arătat, mai are de șters foarte mult cu buretele. Mai avem multe de demonstrat. La echipă nu se resimt toate discuțiile despre vânzarea clubului. I-am văzut pe jucători la antrenamente. Ei stau deoparte. Pe noi nu trebuie se ne intereseze aceste discuții. Trebuie să ne facem meseria. Sunt sigur că lucrurile vor fi bune la Dinamo.

Mi-e greu să îmi imaginez cu alt patron. Momentan este domnul Negoiță și îi dăm speranțe că se poate face o echipă bună la Dinamo", a declarat Bratu la conferința de presă.

Antrenorul roș-albilor a vorbit și despre jucătorii de la Dinamo care merită convocați la echipa națională.

"Pot spune că o parte dintre jucători au crescut. Văd plăcere și goluri multe marcate. Nistor este într-o formă bună, Hanca este în revenire de formă. Chiar și Daniel Popa poate fi o soluție la națională pentru că a jucat și a marcat. Moldoveanu poate fi și el convocat la naționala de tineret, chiar și la naționala mare. Are încredere și a înscris.

Vreau să văd și să evaluez jucătorii. Vreau să știu pe cine mă pot baza în sezonul viitor și cine va face față rigorii din Liga 1. E posibil să rămână Penedo. Vom analiza fiecare jucător", a adăugat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  28 Aprilie 2018, 18:05

nimeni de la Dinamo nu merita acum sa joace la nationala. Asta e banc sau declaratie reala?

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  28 Aprilie 2018, 17:40

fara hanca in lot! poate la vreun lot de pamant, sa are, sa semene.

demolarii
demolarii  •  28 Aprilie 2018, 17:03

Se vede că Bratu a lucrat la Digi. E prezentat mereu din latura pozitiva, de către presă.... Dar, mă doare sufletul când văd oameni care m-au făcut să urmăresc cu precădere meciurile echipei Dinamo, cum ar fi un M Lucescu, un I Lupescu, un Andone, un Rednic, un Lupu sau Vaiscovici, Raducioiu, Cămătaru. Cândva erau o echipa pentru Dinamo. Azi fiecare trăiește mai mult sau mai puțin in fotbal , uni sunt antrenori, alți impresari sau lucrează în administrație. Dar nu mai sunt o echipa. Ce ar costa un proiect cu Lupescu președinte la Dinamo, susținut de M Lucescu in fața lui Ahmetov pentru un buget de 2-3 milioane de euro / anual pe timp de 5 ani. Cu Andone pe post de Manager, Rednic antrenor principal sau impresar, Raducioiu impresarul agreat, Cămătaru, Lupu și Vaiscovici responsabili cu selecția de jucători și imaginea clubului. Și nu e gata. Augustin poate fi antrenorul echipei a 2 -a, Mihăescu și Mateut antrenori secunzi ori principali, Moraru ( Tete) la fel și câte un junior ca Danciulescu sau Niculescu, ori chiar Selymes sau D Munteanu pot fi cooptați. Tararache sau Gestarmayer, ori chiar "Burebista" Câmpeanu pot sa fie un punct de sprijin. Dar, Doar într-o echipă. Fara orgolii, doar cu scopul de a demonstra că fotbalul unește oameni diferiți. Știe Bratu câți fani ar fi atunci în " Groapa" doar pentru că joacă Dinamo? Credeți că Multescu nu ar fi bucuros să predea notiuni de tehnica si tactica copiilor, juniorilor și tinerilor pentru Dinamo? Dar totul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează