FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - AFC HERMANNSTADT, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Bratu schimbă iar echipa pentru următorul meci » Debutează ultimul transfer + cum ar putea arăta primul "11"

Delorge (în dreapta) și Mahlangu nu mai sunt coechipieri, dar belgianul ar putea bifa sâmbătă prima apariție în tricoul
Delorge (în dreapta) și Mahlangu nu mai sunt coechipieri, dar belgianul ar putea bifa sâmbătă prima apariție în tricoul "câinilor" // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 16:35

Fundașul dreapta dinamovist Kino Delorge, 20 de ani, ar putea fi titularizat în meciul de sâmbătă împotriva celor de la Hermannstadt. 

Dinamo are a doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 10 goluri încasate în 5 etape. Doar FC Voluntari a primit mai multe goluri decât "câinii", 11. Deranjat de gafele continue ale fundașilor săi, Florin Bratu a tot încercat diverse variante în defensivă, în speranța că va reuși să stabilizeze acest sector.

Acum a venit momentul ca fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, să îi lase locul lui Kino Delorge, 20 de ani. "Mitraliera" are de gând să-l debuteze pe belgian în tricoul lui Dinamo împotriva celor de la Hermannstadt, în meciul programat în Ștefan cel Mare, sâmbătă seară.

Fundașul dreapta a fost adus în această vară în Ștefan cel Mare, liber de contract, după ce ultima oară a evoluat pentru Dordrecht.Deși Delorge a semnat cu Dinamo în urmă cu o lună, nu a jucat până acum pentru că a fost în urmă cu pregătirea fizică și a avut nevoie de pregătire suplimentară pentru a se pune la punct.

Un alt jucător care va reapărea în echipă este stoperul Giorgos Katsikas. Din schemă va ieși tânărul Denis Ciobotariu, care a gafat serios în înfrângerea cu CFR, 1-3.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Hermannstadt: Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, Olteanu - Nistor, R. Grigore - Sorescu, R. Moldoveanu, Salomao - D. Popa

28 de partide
a jucat Delorge pentru Dordrecht sezonul trecut, în toate competițiile

3 ani
este perioada pe care a semnat Delorge cu Dinamo

  • Dinamo - AFC Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: EXCLUSIV Încă un fotbalist pleacă de la Dinamo! Mâine, după meciul cu Hermannstadt, se oficializează despărțirea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  25 August 2018, 12:05

chiar crede cineva ca o sa il vanda pe salomao?nici rezerva la voluntari nu ar fi bun..

vasy86le
vasy86le  •  25 August 2018, 09:37

Ehman de ce nu joaca? ce probleme are?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 August 2018, 09:13
Postat de alin_ddb pe 25 August 2018, 01:03

Salomao a jucat prost la cluj, dar sa spui ca nu e util,e prea mult ! are cele mai bune cifre din lot. ar putea sta un meci pe banca, sa il joace pe pesic, dar portughezul este indispensabil echipei la momentul actual, omul numarul 1 pe faza ofensiva !

Nici pe departe. Salomao joacă la alibi și se mai scoate cu câte un gol, dar și ăla când e meciul jucat, de regulă. Pasează la cel mai apropiat coechipier, pase de complezență și strică multe faze. N-are forță în duelurile unu la unu și nici nu se omoară cu firea. Nu m-a încântat niciodată. Mahlangu era altceva. Omul ăla chiar ara terenul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează