FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Bratu se așteaptă la un meci complicat la Mediaș și a luat frica unui jucător: "Va avea marcaj special" » Ce probleme de lot are + de ce nu vrea să vorbească despre titlu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 10:06

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul de luni seara de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul "câinilor" se așteaptă la un meci extrem de complicat și explică de ce refuză să vorbească despre titlu. 

"Întâlnim o echipă puternică, care și-a schimbat antrenorul. Mihai Teja a trecut pe la Dinamo, e foarte bun, foarte ambițios, cu siguranță își dorește să câștige acest meci. Suntem pregătiți și sperăm să fi rezolvat în această săptămână greșelile făcute în meciul cu FCSB. Gaz Metan e o echipă puternică, cu talie, o echipă cu jucători foarte interesanți. Pe teren propriu, cei de acolo sunt o echipă greu de învins. În ultimii ani, noi ne-am făcut treaba la Mediaș și sperăm ca acest lucru să se repete și de această dată. 

A fost o săptămână bună. Au fost lucruri mai puțin bune pe care le-am făcut împotriva Stelei, dar și lucruri bune. Trebuie să corectăm ce n-am făcut bine și să încercăm să ridicăm nivelul. Din punct de vedere mental, echipa stă bine, însă îmi doresc mai multă concentrare", a mărturisit Bratu. 

Antrenorul roș-albilor a identificat principalul pericol din echipa lui Gaz Metan, atacantul Carlos Fortes, 23 de ani. Acesta a venit la Mediaș în această vară și a reușit două goluri în primele două etape: "Fortes e un atacant interesant, va avea un marcaj special, dar normal că încercăm să ne ocupăm de fiecare jucător al Gazului", a spus Florin Bratu

...despre lupta la titlu: "Suntem abia în etapa a treia, e prematur să vorbim de altceva. Mă bucur că jucătorii se gândesc la obiective mărețe, dar mai e mult până departe. Să sperăm că ambiția jucătorilor va fi la un nivel foarte ridicat în continuare. Obiectivul nostru pe teren mediu și lung e calificarea în play-off. Nu-mi place să gândesc foarte departe, e un campionat greu de gestionat și vreau ca jucătorii să gândească la fel. Distanța dintre extaz și agonie e mică, așa că trebuie să fim atenți". 

...despre problemele de lot: "Sunt ceva probeleme cu Gomelt, încă nu știm dacă va juca la Mediaș. Ceilalți sunt foarte bine". 

"Nistor e căpitanul echipei, trage echipa după el, e un lider pe teren și în vestiar și sper să atragă atenția și la echipa națională. Avem nevoie de jucători de valoare, de jucători care driblează. El joacă bine cu ambele picioare și sperăm să-l vedem și la națională" Florin Bratu

"Pot spune că e mulțumitor că avem 4 puncte, dar îmi doresc să îmbunătățim greșelile făcute. Sper ca meciul cu FCSB să fie o lecție și să ne dorim mult mai mult și să fim mai atenți la ceea ce lucrăm" Florin Bratu

Vezi și: EXCLUSIV Un jucător exponențial pentru Dinamo anunță că acesta poate fi ultimul său sezon și are un obiectiv vital: ”Simt că e posibil să fim campioni!”

  • Gaz Metan - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  04 August 2018, 12:22

BRATULE ITI TREBUIE INCHIZATOR .....!!!! DUDEA , GRIGORE , SAU DIMA AR PUTEA JUCA PE ACEST POST ....!!!! SI GOMELT A DEMONSTRAT VALENTZE CAND A INTRAT .....!!!!! NUMAI JUCA CU POPOVICI PE STANGA , OLTEANU SAU UN JUNIOR SUNT MAI UTILI ACOLO ...!!!!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 August 2018, 12:02

Fortes mi se pare, totusi, greoi, dar pot sa ma insel.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează