FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Povești din vestiarul lui Dinamo: totul despre conflictul dintre Bratu și N'Doye: „Avea ceva problemuțe!” + cum era să se ia la bătaie cu Prunea

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 11:18

Florin Bratu (39 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a dezvăluit cum a fost la un pas de bătaie cu Florin Prunea din cauza lui Ousmane N'Doye.

Întai, a fost conflictul direct. În perioada 2009-2019, când au jucat împreună, Florin Bratu era deranjat de faptul că senegalezul întârzia la antrenamente sau chiar „uita” să mai vină și considera că acesta avea parte de un tratament preferențial.

„Mai lipsea de la antrenamente sau întârzia, ceea ce nu mi se părea normal. Nu știu dacă plătea, dar era un afront adus nouă colegilor, pentru că nu am fost doar eu cel care a intervenit. Eu veneam cu o oră, o oră și jumătate mai devreme la antrenament. Nu spunea nimeni că trebuie să vină și el tot așa, dar să vină la timp”, a dezvăluit Florin Bratu.

Fostul fotbalist al lui Dinamo spune că a încercat să discute cu N'Doye, dar acesta din urmă a devenit agresiv: „Noi vedeam că nu vine la antrenament, iar după aceea vedeam în presa de scandal prinzându-l la 5 dimineața prin nu știu ce baruri sau se tăvălea pe jos. Nu era normal pentru un club ca Dinamo. Am început să discutăm pe acest subiect și, din păcate, el nu a înțeles și a fost agresiv. Nu s-a ajuns la bătăi, dar... verbal. Avea ceva problemuțe în comportament, cu toate că era un fotbalist bun”.

Amenda era cheia

Pentru că erau vremuri mai bune pentru Dinamo atunci, iar salariile erau bune și plătite la zi, Florin Bratu este de părere că amenzile l-ar fi potolit pe N'Doye.

„Trebuie să recurgi la amendă. Dacă luai decizii exact când trebuia, cu siguranță se potolea, pentru că era un jucător căruia îi plăceau banii. La Dinamo, în perioada aceea, erau salarii foarte bune”, este de părere fostul antrenor al lui Aerostar Bacău.

La un pas de bătaie cu Florin Brunea

Ousmane N'Doye devenise subiect de ceartă în cadrul echipei. Florin Bratu a povestit cum a intrat în conflict și cu Florin Prunea din cauza fotbalistului petrecăreț.

„Tot din cauza lui N'Doye am avut un conflict și cu Florin Prunea, la Cluj. Acum vorbim, suntem amici. A fost acel episod la Cluj, o semifinală de Cupă, când noi nu ne-am calificat. Eram cu toții la masă, după meci, și lipsea Ousmane. Am întrebat unde e și mi s-a spus că a plecat sau că a fost lăsat să plece în oraș că are nu știu ce veri pe aici. Cineva dintre noi a spus atunci «păi, poate îmi doresc și eu să ies».

Eu am fost foarte calm atunci, pentru că nici nu jucasem, aveam și problemele cu piciorul. Florin Prunea începuse să îi ia apărarea lui Ousmane. Atunci am intervenit eu și a degenerat într-un conflict mai mult verbal. Cel mult ne-am împins”, a mai spus Bratu.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Florin Bratu i-a șocat pe șefii lui Nantes: „Tu sigur ai făcut fotbal până acum?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
reddogsv
reddogsv  •  22 Mai 2019, 11:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  21 Mai 2019, 12:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  18 Mai 2019, 12:21

Marele antrenor Bratu da vina pe toata lumea pentru tot ce se intampla dar vinovatul il gaseste daca se uita in oglinda !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează