FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bravo, nașule! Mutu a primit laude de la cine nu se aștepta după ce a devenit manager la Dinamo

Reghe și Mutu, pe vremea când erau chemaţi la echipa naţională
Reghe și Mutu, pe vremea când erau chemaţi la echipa naţională

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 00:00

Laurențiu Reghecampf l-a lăudat pe Adrian Mutu, care a declarat la numirea la Dinamo că nu e nimic anormal ca jucătorii "câinilor" să ajungă la Steaua.

"Dacă vor ajunge jucători de la Dinamo la Steaua? De ce nu?! Trebuie să tratăm acest lucru ca pe un business. Tratez cu inima ce privește echipa și rezultatele, dar cred că era mai bine ca Gnohere să plece la Steaua, nu a mai avut aceeași formă după toate discuțiile astea". Aceasta a fost declarația lui Adrian Mutu care l-a uns pe suflet pe Reghecampf.

După ce Cristi Borcea și Gigi Becali au dat startul unei alianțe naș-fin între Dinamo și Steaua, acum Mutu și Reghe continuă tradiția. Tehnicianul Stelei e bucuros că în sfârșit și în fotbalul românesc se vorbește precum în campionatele puternice, chiar dacă în discuție sunt două mari rivale.

"Adi are o altă mentalitate! Dinamo a ales un om cu o experiență fotbalistică foarte mare și îi va ajuta, un căpitan al echipei naționale. Toată lumea trebuie să gândească ca el, pentru că la urma-urmei fotbalul este un business! Mai bine să aduci un nume ca Adrian Mutu la Dinamo decât sa pui un jurnalist la Federație!

Știu că vreți să scoateți mai mult de la mine, dar vreau să evităm astfel de discuții. Dinamo are jucători care ar fi cei mai buni în orice echipă. E Rotariu, e Filip, jucători de echipa națională, dar ca să poți să-i aduci trebuie să îndeplinești mai multe criterii.

Adi a venit cu altă mentalitate în fotbalul românesc, nici nu vreau să vorbesc prea mult de el, pentru că se poate interpreta, fiind nașul copilului meu", a spus Reghe ieri.

"Adi se gândește să devină antrenor și nu cred că e nicio problemă. Poate să-i placă mai mult postura de antrenor! E de bun augur că Dinamo l-a adus pe Mutu"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close