FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Brazilianul Tucho are un precontract cu UTA, urmind sa ajunga la Arad pina in 31 august. Se pregateste Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2007 00:00

Brazilianul Anderson Cordoval de Barros Tucho (27 de ani) a semnat un precontract cu UTA, parafarea finala a actelor urmind sa fie decisa in Brazilia.

UTA va achita un milion de euro pentru mijlocas, acesta asteptat sa ajunga la Arad inainte de 31 august. Fotbalistul, aflat din luna mai la Bahia, in liga secunda braziliana, este considerat un veritabil numar 10, cu tehnica foarte buna si executii explozive. El s-a aflat la Arad saptamina trecuta, cind a refuzat sa se antreneze pentru a nu risca o accidentare. "Tucho e aproape, chiar foarte aproape de UTA", a dezvaluit ieri presedintele "Batrinei Doamne", Nicolae Bara.

In Brazilia, jucatorul e dat ca si accidentat, cu probleme la adductorii piciorului drept, insa aceasta ar putea fi doar o stratagema a jucatorului pentru a negocia cu Aradul. "A efectuat vizita medicala, care nu a reliefat nici un fel de probleme, mai urmeaza sa-l vedem in Brazilia, la un meci. Pina in 31 august speram sa-l aducem la Arad. si daca e la final de contract cu Bahia si daca nu, pretul e acelasi, un milion", a adaugat Bara. Pe de alta parte, Tucho doreste sa fie aproape de familie in perioada urmatoare, sotia sa fiind insarcinata in luna a 8-a si dorind sa nasca in Brazilia.

Vine si Apostol?
Un alt mijlocas, Iulian Apostol (26 de ani), are sanse bune sa ajunga la UTA. Aradenii asteapta ca fotbalistul sa aiba o discutie lamuritoare cu patronul Farului, Bosinceanu, inainte de-a initia negocierile de transfer. Mijlocasul s-a aflat in probe la Honved, pina aseara, dar UTA ar putea plusa peste oferta ungurilor.

Miine cu Zaglebie
UTA va juca miine, in Austria, o partida amicala cu Zaglebie Lubin, adversara Stelei in preliminariile Ligii. In primul joc al stagiului austriac, echipa aradeana a remizat, 0-0, cu Travia Simferopol. "Vor veni si golurile, sint sigur. Am jucat mai bine decit adversarii", a declarat directorul sportiv al "Batrinei Doamne", Marcel Coras. Miercuri, UTA va intilni pe FC Fulnek, formatie din liga secunda a Cehiei.

UTA - Tavriya Simferopol 0-0
UTA (prima repriza): D. Tudor - Codreanu, Chita, D. Chirita, Vasiljevici - Hidisan, C. Todea, Fl. Dan, Roszel - M. Ilie, Radovanovici
UTA (a doua repriza): Mirne - Balan, Miu, Bumbac, Vasiie - Hora, Varga, L. Todea, Simao - Baltoi, Edson
Antrenor: Marius Lacatus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close